Ozi Ozborn: Vraćamo se u Englesku, sit sam gledanja svakodnevnog ubijanja

„Jednostavno, došlo je vrijeme. Amerika se drastično promijenila. To više uopšte nisu Sjedinjene Američke Države. Ništa tu nije sjedinjeno. To je sada vrlo bizarno mjesto“, ocijenila je njegova supruga Šeron

3968 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Otac hevi metala" Ozi Ozborn je najavio da se sa suprugom Šeron vraća iz Los Anđelesa u rodnu Veliku Britaniju, jer je "sit" masovnih pucnjava u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), a i ne želi da mu posljednje počivalište bude Kalifornija.

Ozi (73), nekadašnji frontmen hevi metal benda Black Sabat, je odrastao u Birmingemu i u intervju za Observer newspaper rekao je da ne želi da bude sahranjen na groblju Forest Lawn u Kaliforniji, gdje počivaju brojni poznati i slavni, prenosi N1.

Par, koji je u braku od 1982. godine, preseliće se u svoju 120 godina staru kuću Welders House u Bakingemšajeru u Engleskoj.

„Sit sam gledanja svakodnevnog ubijanja. Sam Bog zna koliko je ljudi pobijeno u školskim pucnjavama. A da ne spominjem masovnu pucnjavu u Vegasu na koncertu. To je j…. ludilo, ne želim da umrem u Americi. Ne želim da budem pokopan u j….. Forest Lawnu. Ja sam Englez. Želim da se vratim“, rekao je u intervjuu.

Šeron Ozborn insistira da dijagnostikovanje Parkinsonove bolesti nije motiv za odluku njenog supruga da se vrate u Englesku.

„Ne, nije to. Jednostavno, došlo je vrijeme. Amerika se drastično promijenila. To više uopšte nisu Sjedinjene Američke Države. Ništa tu nije sjedinjeno. To je sada vrlo bizarno mjesto“, ocijenila je.

Ozi je bio vodeći vokal benda Black Sabat, koji su osnovali 1969. godine gitarista Tony Ajomi, basista Gizer Batler, bubnjar Bil Vord i on.

Početkom dvijehiljaditih, Ozi je postao zvijezda rijalitija na MTV, pod nazivom „The Osbournes“, u kojoj je nastupao uz suprugu i djecu.

Svoj 13. po redu solo album, „Patient Number 9“ objaviće 9. septembra.

Bonus video: