Bivši gitarista grupe "Kiss" prijeti Polu Stenliju: Ako se ne izvini objelodaniću "prljavštine" o njemu

"Ti momci me vrijeđaju otkako sam izašao iz benda 1981, 1982. godine. Nazivaju me zavisnikom, alkoholičarem, govore da sam bez angažmana i nepouzdan", rekao je Frili

4335 pregleda 1 komentar(a)
Ejs Frili: Ne mogu da me zastraše, Foto: Printscreen/Youtube/AceFrehley
Ejs Frili: Ne mogu da me zastraše, Foto: Printscreen/Youtube/AceFrehley

Originalni glavni gitarista i jedan od suosnivača grupe Kiss, Ejs Frili, dao je bivšem kolegi iz benda Polu Stenliju rok od nedelju dana da se javno izvini zbog uvrede tokom nedavnog nastupa u emisiji Hauarda Sterna. On je napomenuo da će objelodaniti "neke prljavštine" o Stenliju ukoliko ovaj odbije da se izvini.

Ranije ovog mjeseca, Stern je pitao Stenlija zbog čega on i Džin Simons nisu svirali sa kolegama iz originalne postave, Frilijem i Piterom Krisom, prilikom uvođenja u Kuću slavnih rokenrola 2014. godine.

"Ukoliko biste na sceni videli ljude koji izgledaju kao Kiss, ali ne zvuče tako, možda bismo morali da promijenimo ime u Piss", našalio se Stenli u odgovoru.

Tokom svog nedavnog pojavljivanja u podkastu Trunk Nation, Frili je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog ove uvrede.

"Ti momci me vrijeđaju otkako sam izašao iz benda 1981, 1982. godine. Nazivaju me zavisnikom, alkoholičarem, govore da sam bez angažmana i nepouzdan", rekao je Frili.

Poslije izjave da je trijezan skoro dvije decenije i da je tokom tog vremena imao plodniju karijeru od benda Kiss, Frili je postavio ultimatum svom bivšem kolegi iz benda.

"Obraćam se Polu Stenliju… U roku od sedam dana želim zvanično izvinjenje za ono što si rekao. Ukoliko ga ne dobijem, vraćam se u emisiju Eda Tranka… ukoliko mi dozvoliš, Ede… i reći ću neke prljavštine koje niko ne zna o Polu i Džinu koje sam uvijek držao za sebe jer sam tip koji ne priča o tome. Volim da govorim o pozitivnim stvarima", ispričao je Frili.

Frili je otkrio da ima rukopis od 120 stranica u kojem detaljno opisuje Stenlijeve i Simonsove nepravde prema njemu.

"Nalazi se kod mog advokata u sefu. Ukoliko mi se ne daj bože nešto desi, objaviće ga ‘New York Times’, ‘Rolling Stone’, API i svi ostali. Ne mogu da me zastraše pokušajem povređivanja ili prijetnjama", rekao je Frili u podkastu.

Uprkos tekućoj svađi, Frili je izjavio da bi se za odgovarajuću sumu pridružio Stenliju i Simonsu na bini tokom posljednjih decembarskih nastupa benda u Njujorku.