Serena Vilijams na crvenom tepihu Met Gale objavila da je ponovo trudna

Slavna teniserka i osvajačica Grend slema 23 puta, prošle godine je objavila da namjerava da se "odmakne od tenisa" a za američki Vog otkrila je da želi da proširi svoju porodicu

8816 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Serena Vilijams je na prestižnom modnom događaju Met Gala u Njujorku, na koji je stigla sa suprugom Aleksisom Ohanianom, objavila da očekuje drugo dijete, rekavši novinarima da ih je na događaj "stiglo troje".

Slavna teniserka i osvajačica Grend slema 23 puta, prošle godine je objavila da namjerava da se "odmakne od tenisa" a za američki Vog otkrila je da želi da proširi svoju porodicu. Godine 2017. rodila je ćerku Olimpiju.

"Bila sam tako uzbuđena kada je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Galu", kazala je Vilijams u TikTok objavi u ponedjelja uveče.

Vilijams, dugogodišnja prijateljica glavne urednice Voga i kopredsjedavajuće Met Gale Ane Vintur, česta je posjetiteljka tog prestižnog modnog događaja čiji je prihod namijenjen Institutu za kostime Muzeja Metropoliten, prenosi N1.

Na crvenom tepihu ove godine bio je i Serenin kolega, pobjednik 20 Grend slem turnira Rodžer Federer, koji je Met Gali prisustvovao kao kopredsjednik događaja.

Tema ovogodišnje gala večeri bila je "Karl Lagerfild: Linija ljepote". Tako je nazvana u čast pokojnog modnog dizajnera Šanela i bila je posvećena Lagerfildovom doprinosu svjetskoj i američkoj modi.

Ekscentrični dizajner umro je 2019. godine.

Na snimcima s crvenog tepiha vidi se kako Ohanian, preduzetnik i suosnivač Redita, nježno drži ruku na stomaku svoje 41-godišnje supruge.

Bonus video: