Oduševljenje i jagma za autogramima Džonija Depa u Kanu

On je poslije crvenog tepiha ušao u veliku salu gdje se održava ceremonija otvaranja, zatim projekcija filma, držeći se za ruku sa režiserkom Majven

8672 pregleda 0 komentar(a)
Džoni Dep na festivalu u Kanu, Foto: Reuters
Džoni Dep na festivalu u Kanu, Foto: Reuters

Američki glumac Džoni Dep primljen je sa oduševljenjem večeras u Kanu gdje je došao da predstavi film kojim se Kanski filmski festival "Žan di Bari", uprkos polemici oko njegovog prisustva.

U tamnom odijelu i s tamnim načarima Džoni Dep je više minuta pozdravljao brojne obožavatelje koji su čekali na ulazu na crveni tepih, tražili selfije i autograme.

U filmu "Žan di Bari" on igra glavnu ulogu, glumeći Luja XV.

On je poslije crvenog tepiha ušao u veliku salu gdje se održava ceremonija otvaranja, zatim projekcija filma, držeći se za ruku sa režiserkom Mejven.

Pedesetdevetogodišnji glumac je persona non grata u Holivudu od suđenja na kojem se suočio s bivšom suprugom Amber Herd oko optužbi za bračno nasilje i klevetu. Dep nije bio osuđen i negirao je bilo kakvo nasilje.

Danas je grupa francuskih glumaca i glumica kritikovala Kanski filmski festival zbog toga što je "prostro crveni tepih muškarcima i ženama agresorima", misleći na Depa kao i na rediteljku Majven protiv koje je francuski novinar podnio tužbu da ga je napala u jednom restoranu.

Bonus video: