United Media drugu godinu za redom organizuje polufinalni krug žiriranja prestižne međunarodne nagrade "Emmy"

Međunarodna akademija putuje svakog ljeta, od juna do septembra, na više od 25 lokacija radi održavanja polufinala.

3117 pregleda 1 komentar(a)
Detalj sa 70. dodjele "Emmy" nagrada u Los Anđelesu, Foto: Shutterstock
Detalj sa 70. dodjele "Emmy" nagrada u Los Anđelesu, Foto: Shutterstock

Međunarodna akademija za televizijsku umjetnost i nauku odabrala je Atinu i Novu da budu domaćini u procesu selekcije u dvije kategorije za dodjelu međunarodne nagrade "Emmy".

Atina i Nova izabrane su da formiraju žiri koji će odlučivati o pobjednicima u dvije kategorije.

Dva panela žirija sastat će se u Atini narednog septembra, na događaju koji će uključivati konferencije za novinare, posjete članova žirija spomenicima kulture u Atini i prestižnu gala svečanost.

Međunarodna akademija putuje svakog ljeta, od juna do septembra, na više od 25 lokacija radi održavanja polufinala.

Polufinalna faza je krucijalan korak u procesu odabira kandidata i odlična prilika za umrežavanje za domaćine i članove žirija koje je odobrila Akademija.

Paneli žirija sastavljeni su od profesionalaca iz produkcije, televizijske, filmske i kreativne industrije.

Ovo je druga godina zaredom da je United Media pozvana od strane "Emmy Awards" akademije da učestvuju u procesu selekcije i nominacije tokom polufinalne faze.

Prošlogodišnji domaćini ovog događaja bili su Nova TV i Dubrovnik. Ove godine, kompanija bira Atinu za susret vrhunskih profesionalaca iz industrije zabave.

Partnerstvo s gradom Atinom garantuje uspjeh manifestacije u Grčkoj i skreće pažnju međunarodne medijske zajednice na Atinu, koja je posljednjih godina često bila kulisa za velike produkcije sa svjetski poznatim zvijezdama.

Ovim važnim događajem, Grčka učvršćuje svoju poziciju u svijetu umjetničke produkcije, dok potvrđuje potencijal zemlje i njenu sposobnost da bude domaćin sličnih događaja prestižnih institucija, kroz partnerstvo moćnih korporativnih igrača i javnih institucija.

Bonus video: