Kijanu Rivs otkrio svoja dva najgora filma

Na listi su The „Watcher“ i „Knock Knock“

7187 pregleda 1 komentar(a)
Kijanu Rivs, Foto: Shutterstock
Kijanu Rivs, Foto: Shutterstock

Kanadski glumac Kijanu Rivs nedavno je medijima otkrio koji od svoja dva filma smatra najgorim.

Naime, iako je glumac najpoznatiji po svom radu u žanrovima kao što su akcioni trileri, povremeno je glumio i u horor filmovima, prenosi N1.

Tako je, po ocjeni kritičara, u filmu „Konstantin“ imao jednu od svojih najboljih horor predstava, prevazilazeći granice žanra natprirodnog filma i dovodeći ulogu kultnog detektiva u novo svjetlo. Reditelj horora Frensis Lorens označio je Rivsa kao jednu od najvažnijih filmskih zvijezda tog vremena, prenosi klix.ba.

Međutim, iako se Rivsova uloga u ovom filmu smatrala pravim filmskim čudom, postoje neki horor filmovi za koje smatra da su najlošiji.

Rivs je jednom objasnio da je prevaren u ulozi u horor filmu iz 2000. godine „The Watcher“, u režiji Džoa Čabarnika. Radnja filma govori o bivšem agentu FBI-a kojeg vreba serijski ubica.

Rivs je jednom rekao:

„Nikada me nije interesovao scenario, ali moj prijatelj je falsifikovao moj potpis na ugovoru. Nisam to mogao da dokažem i nisam želio da budem tužen, tako da nisam imao izbora osim da snimim film“, priznao je Rivs.

Kasnije je govorio o horor filmu iz 2015. godine „Knock Knock“, pošto su mediji primijetili da više ne glumi u sličnim filmovima.

„Bila je to katastrofa. Mrzim taj film. Užasan je“, rekao je glumac.

Inače, Kijanu Rivs je najpoznatiji po franšizama „Džon Vik“ i „Matriks“, ali je igrao i uloge u romantičnim filmovima poput „Kuća na jezeru“, „Slatki novembar“, „Moj privatni Ajdaho“ i “ Kako uhvatiti neženju“.

Bonus video: