Uhapšen Bijelopoljac zbog posjedovanja skanka i eksploziva - Vijesti.me
NAKON PRETRESA KUĆE

Uhapšen Bijelopoljac zbog posjedovanja skanka i eksploziva

Vukićević se tereti da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

lisice, hapšenje
lisice, hapšenje (Foto: Shutterstock)

Službenici policijskog Odsjeka za borbu protiv droge, uhapsili su Bjelopoljca Nemanju Vukićevića (27)  zbog osnovane sumnje da je švercovao narkotike.

U saopštenju piše da su policajci tog sektora, skupa sa kolegama iz Bijelog Polja, pretresli  kuću koju koristi osumnjičeni: “I  pronašli  veće PVC pakovanje u kojem se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, 85 manjih ručno pravljenih zamotuljaka u kojima se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana tipa skank. Ukupna težina skanka koji je pronađen je  680,2 grama”.

Navodi se da je pronađena i takozvana drobilica sa ostacima biljne materije kao i jedno pvc pakovanje oblijepljeno izolir trakom u kojem se nalazila materija za koju se sumnja da je eksploziv,  težine 47,8 grama.

“Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je opojna droga bila namijenjena takozvanoj  uličnoj prodaji”.

U tekstu iz policije objašnjava se da će  drogu i eksploziv  proslijediti  Forenzičkom centru radi vještačenja, kao i da je viši  tužilac obaviješten o slučaju.

Vukićević se tereti  da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilac će se naknadno izjanisti  u vezi sa  materijom za koju se sumnja da je eksploziv.


Najčitanije iz sekcije Zabava