Pogledajte: Izašao da provjeri poštansko sanduče, pa snimio ogromnog aligatora

Komentarišući susret Kamačo je medijima izjavio da mu ovo nije prvi susret s istim aligatorom kojeg obično sreće u odvodnom kanalu iza svoje kuće
76 pregleda 2 komentar(a)
Aligator, Foto: Screenshot (YouTube)
Aligator, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.12.2016. 20:11h

Luis Kamačo iz grada Apopki na Floridi prilikom nedavnog provjeravanja poštanskog sandučeta u blizini svoje kuće iz obližnje kanalizacije čuo je glasno pištanje, a odmah nakon toga osjetio i vibriranje tla.

Kada je kleknuo na koljena kako bi provjerio o čemu se radi imao je šta da vidi - u njega je iz mraka zurio ogromni aligator. Shvativši da je prevelik da bi izašao kroz preuski otvor odlučio je da ga snimi.

Komentarišući susret Kamačo je medijima izjavio da mu ovo nije prvi susret s istim aligatorom kojeg obično sreće u odvodnom kanalu iza svoje kuće.

Iako izgleda zastrašujuće za njega kaže kako je miroljubiv i da je svaki put kad bi ga vidio aligator pobjegao u dublju vodu.

Osim s aligatorom Kamačo je nedavno imao bliski susret s još jednom opasnom životinjom - velikim medvjedom, kojeg je takođe snimio, u blizini kanala iza svoje kuće, prenosi Index.hr.

Bonus video: