Novinari pobijedili "ostale", prikupljen novac za samohrane majke

Golove za pobjedničku ekipu postigli su Đorđe Kustudić iz Televizije Crne Gore, Miloš Antić iz Dnevnih novina, i Srdan Kosović, urednik portala Vijesti
154 pregleda 0 komentar(a)
humanitarni turnir, novinari - ostali, Foto: Građanska alijansa
humanitarni turnir, novinari - ostali, Foto: Građanska alijansa
Ažurirano: 10.12.2016. 18:12h

Humanitarna fudbalska utakmica između novinara i ekipe koju su činili političari, diplomate, umjetnici i sportisti završena je rezultatom 3:2 za predstavnike sedme sile.

Utakmica je odigrana na terenu Sport kluba preko puta Univerziteta Donja Gorica, povodom Međunarodnog dana ljudskih prava.

Kako je saopšteno iz Građanske alijanse, prikupljena sredstva za samohrane majke uručena su udruženju Roditelji.me.

Golove za pobjedničku ekipu postigli su Đorđe Kustudić iz Televizije Crne Gore, Miloš Antić iz Dnevnih novina, i Srdan Kosović, urednik portala Vijesti.

"Ostali" su u drugom poluvremenu pokušali da se vrate u utakmicu, smanjili iz penala koji je iskoristio pjesnik Aleksandar Obradović, a konačan rezultat je postavio Boris Raonić iz Građanske Alijanse.

U ekipi novinara su bili i Predrag Šćepanović iz Radio Svetigora, Veliša Jovanović iz TV Prva, Balša Knežević iz CdM, Marko Vešović iz Dana, Željko Ivanović iz ND Vijesti, Matija Milačić iz TV 777 i sportski novinar Bane Nilević. Selektor novinara bio je novi ministar za ljudska i manjinska prava Mehmet Zenka.

Selektor ekipe "Ostali" bio je ombudsman Šućko Baković, a činili su je diplomata Rabi Hantuli, pjesnik Aleksandar Obradović, košarkaški trener Vlado Šćepanović, muzičar Marko Prentić, glumac Dušan Kovačević, sudija Rade Ćetković i NVO aktivisti Boris Raonić i Milan Radović.

Sudije na ovom meču bili su Pavle Radovanović, generalni sekretar Privredne komore Crne Gore i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Bonus video: