The Living Room - mjesto za uživanje u hrani, kafi i koktelima

Udaljavajući se od tradicije - tri obroka dnevno, The Living Room je uveo novi koncept dijeljenja hrane, ostavljajući prostora gostima da iskuse maštovite i kreativne italijanske ukuse, začinjene daškom balkanske kuhinje
74 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 07.12.2016. 07:25h

Nakon uspješnog početka, The Living Room koji se nalazi u Capital Plazi u Podgorici već se pozicionirao kao mjesto koje treba posjetiti i iskusiti, sve od doručka do posljednjeg pića pred spavanje. The Living Room je kreiran da ponudi opušten i gostoljubiv prostor, u kojem gosti u elegantnoj i modernoj atmosferi mogu da uživaju u sjajnom izboru hrane i pića.

Meni The Living Room-a se sastoji od tri ključna dijela: small plates – male porcije izvrsne hrane namijenjene za dijeljenje sa dragim ljudima. U zavisnosti od ukusa, izdvajaju se Burata sir, pačetina RopaVieja, hrskava sardina ili grilovane rolnice od plavog patlidžana. The Living Room u ponudi ima i large plates, porcije standardne veličine. Favoriti su grilovani gambori i goveđi file, a preporučuje se i ukusni Home Comforts, sa dobrim izborom predjela kao što su Parmigiana Di Melanzane, goveđe ćufte i The Living Room klub sendvič. Podgorička dnevna soba priču zaokružuje originalnom ponudom kolača, među kojima sladokusci mogu uživati u dezertu bez brašna i glutena ili crnogroskoj verziji krempite Mille-Feuille.

Udaljavajući se od tradicije - tri obroka dnevno, The Living Room je uveo novi koncept dijeljenja hrane, ostavljajući prostora gostima da iskuse maštovite i kreativne italijanske ukuse, začinjene daškom balkanske kuhinje.

The Living Room je jedinstven i kada je riječ o enterijeru. Unutrašnjost novog lounge&dining bara obiluje raznovrsnim i elegantnim namještajem, koji je postavljen tako da podsjeća na atmosferu prave dnevne sobe. Tome doprinosi prigušena svjetlost na desetine raznolikih lampi i pažljivo odabrani antikviteti. Želja je da se gosti osjećaju kao kod kuće.

The Living Room je otvoren od 8 ujutru i radi do kasno u noć. Zahvaljujući bogatom izboru pića i hrane, može biti izbor za sve prilike. Zato pretenduje da postane i jedno od najposjećenijih mjesta u Podgorici, vođen već poznatim motom – ItsYoursNotOurs.

(Promo sadržaj)

Galerija