Princeza Beatris posjekla Eda Širana mačem

opularni 25-godišnji pjevač završio je u bolnici, nakon što ga je 28-godišnja Beatris koja nije bila svjesna da stoji iza nje, posjekla po obrazu, zamahujući mačem preko ramena, piše thesun.co.uk.
1 komentar(a)
Ed Širan, Foto: Forbes.com
Ed Širan, Foto: Forbes.com
Ažurirano: 28.11.2016. 14:49h

Nakon što je muzičar Ed Širan nekoliko puta uslikan sa posjekotinom na licu, britanski mediji otkrili su o čemu se radi.

Naime, članica britanske kraljevske porodice, prinzeca Beatris od Jorka, posjekla je mačem pjevača Eda Širana po obrazu, pokušavajući da “proglasi vitezom” Džejmsa Blanta, na jednoj žurci.

Popularni 25-godišnji pjevač završio je u bolnici, nakon što ga je 28-godišnja Beatris koja nije bila svjesna da stoji iza nje, posjekla po obrazu, zamahujući mačem preko ramena, piše thesun.co.uk.

“Mogao je da oslijepi”, kazao je jedan izvor sa žurke, dodajući da je sve počelo kao šala nakon što je 42-godišnji muzičar Džejms Blant kazao kako bi volio da dobije titulu “ser”.

Tako je Beatris odlučila da napravi šalu za društvo te je imitirala ceremoniju proglašenja viteza sa Blantom, ali nije shvatila da je mač mnogo teži nego što izgleda.

“Ed je bio pozvan na večeru gdje je bilo još 20-ak gostiju među kojima i Sara Ferguson, Džejms Blant i njegova supruga Sofia . Tokom večeri Džejms je počeo da se šali govoreći da bi volio titulu viteza, a Betaris je nastavila govoreći da 'može to da mu završi' pa je ustala i uzela mač. Džejms se uživio u svoju ulogu i bio je na koljenima, a kada je Beatris završila rekla mu je da ustane, i zamahnula mačem preko svog ramena, ne znajući da je Ed iza nje. Mač je bio pretežak za nju, pa ga je posjekao”, prepričao je jedan od gostiju u domu princeze Beatris.

Nakon što je muzičar u bolnici dobio nekoliko šavova, on se vratio na žurku, ne zamijerajući princezi Beatris.

Bonus video: