Pogledajte: Video Trampove unuke postao hit u Kini

Mnogi već nagađaju kako je njeno pjevanje na kineskom, koje je na svom Instagramu objavila njena majka Ivanka, skriveni znak Trampovog nastojanja za diplomatskim odnosima s Kinom
64 pregleda 0 komentar(a)
Arabela Kušner, Foto: Screenshot (YouTube)
Arabela Kušner, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 16.11.2016. 15:03h

Arabela Kušner, petogodišnja unuka izabranog američkog predsjednika Donalda Trampa, postala je hit u Kini, nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak na kome ona pjevuši pjesmicu na kineskom, javio je CNN.

Iako joj je samo pet godina, Arabela bi, primećuju mediji, mogla postati Trampov diplomatski pčetak u odnosima s Kinom, prenio je zagrebački Dnevnik.

''Arabela je htjela da ima kinesku Novu godinu prije spavanja. Obukla se, pjevala i recitovala pjesme za Žareda Džozefa i mene", napisala je u opisu videa Trampova ćerka Ivanka.

Američka TV mreža, naime, podsjeća da je još prije četiri godine Ivanka za South Ćina Morning Post rekla da malena Arabela uči kineski od svoje dadilje.

U učenju joj se, kazala je, pridružila i sama te dodala kako sada zna kineske nazive gotovo svih životinja u zoološkom vrtu.

Mnogi već nagađaju kako je njeno pjevanje na kineskom, koje je na svom Instagramu objavila njena majka Ivanka, skriveni znak Trampovog nastojanja za diplomatskim odnosima s Kinom, dok su drugi napomenuli da je to preduboko tumačenje jednog videa.

Inače, Tramp se tokom predsjedničke kampanje nije mnogo osvrtao na Kinu.

Bonus video: