Severina u Baru za doček Nove godine, Bajaga 1. januara

U utorak 29. Decembra biće održani koncerti “Habanera”, Darka Martinovića i Padrino benda, a dan prije dočeka, 30. Decembra nastupiće Rajko Joličić, Nemanja Bogićević, Andrea Demirović i kotorski hip hop duo “Who See”.
87 pregleda 10 komentar(a)
Severina, Foto: Miodrag Marković
Severina, Foto: Miodrag Marković
Ažurirano: 16.11.2016. 14:45h

Za one koji odluče da novogodišnje dane provedu u Baru, Turistička organizacija Bar i Opština Bar pripremili su raznovrsni program koji će trajati od 26. decembra do 2. januara, a za zabavljanje publike tokom dočeka angažovani su Katapult i Severina Vučković, a za reprizu sjutradan, biće zaduženi Akademija i Bajaga i instruktori

Pored ovih koncerta koji će 31. decembra i 1, januara, biti održani na trgu Vladimira i Kosare, u program “Barski novogodišnji hepening” učestvovati crnogorski i regionalni izvođači različitih muzičkih žanrova, među kojima su etno, narodna, rep, pop i rok.

Prvih pet dana program će počinjati u 19 i trajaće do 22 sata, dok će 31. decembra dan početi zabavom za najmlađe u 13 časova, a koncerti u 21 sat.

U subotu 26. Decembra, na trgu u Baru nastupiće KUD “Jedinstvo” i klapa “Jedinstvo”, kao I EG “Zora” I EG “Luča” i Pljevaljski tamburaši, dan kasnije KUD “Rumija” i Haris Babajić, Ema Čivović i Ibrahim Mekić, a 28. KUD “Sv.J. Vladimir”, “Tatamata” bend i barski sastav “Grim”.

U utorak 29. Decembra biće održani koncerti “Habanera”, Darka Martinovića i Padrino benda, a dan prije dočeka, 30. Decembra nastupiće Rajko Joličić, Nemanja Bogićević, Andrea Demirović i kotorski hip hop duo “Who See”.

“Pored muzičkog dijela, na trgu koji će biti okićen i ukrašen, biće postavljeni i brojni štandovi na kojima će posjetioci moći da degustiraju i kupe barske specijalitete, a TO Bar će u saradnji sa hotelima i turističkim organizacijama pripremiti sedmodnevni, petodnevni i trodnevni aranžman koji će biti dostupan svima koji žele da novogodišnje praznike provedu u Baru”, kazali su iz organizacije.

Prema njihovim riječima, u saradnji sa NTO i LTO Budve, Tivta i Herceg Novog, Barski novogodišnji program biće promovisan na konferencijama za medije od 16. novembra do 6. decembra u Podgorici, Beogradu, Trebinju, Dubrovniku, Tirani, Skadru, Ljubljani i Zagrebu.

U susret pranizicima, najavljene su i sljedeće manifestacije: 10. Krajinska koštanijada, 19. novembra u Ostrosu, 15. Maslinijada, 26. i 27. novembra u Starom Baru i 20. Festival vina i ukljeve, zakazan za 10. i 11. decembar u Virpazaru.

Bonus video: