Da li ste znali da u Crnoj Gori postoji gastronomski raj i mjesto dobre zabave?

Specijalni gost A kluba proteklog vikenda bio je glumac Nikola Djuričko koji je u prepunom A klubu izveo svoj Stand Up show. Nakon smijeha uslijedila je i dobra muzika. Do duboko u noć goste je zabavljala grupa Cuba, a gitare se latio i naš poznati kantautor Slobodan Kovačević.
241 pregleda 0 komentar(a)
A Club, Foto: A Club
A Club, Foto: A Club
Ažurirano: 19.11.2018. 07:30h

Nakon poznatog glumca Voje Brajovića koji je nedavno gostovao u budvanskom restoranu A Club, proteklog vikenda se publici u ovom ambijentu predstavio i Nikola Đuričko. Stand up show „Sve što ste htjeli da znate o Džoniju, a niste smjeli nikad da pitate“ izazvao je oduševljenje gostiju, a nakon nastupa Đuričko je bio i više nego raspoložen za druženje i fotografisanje.

"Ja se uvijek osjećam odlično u Crnoj Gori. Moj humor i publika su se sklopili rekao bih. Ali super je, malo je klubski ovdje atmosfera, intimnije i prijatnije”, kazao je Đuričko nakon nastupa u A Club-u.

JWPlayer video mesto

U restoranu A Club, koji je nastao pod krovom nekadašnjeg „Admirala“, vodi se računa o svakom detalju. Tako je nakon nastupa Nikole Đurička, odlična atmosfera na zadovoljstvo mnogobrojne publike, nstavljena uz muziku Cuba benda, a gitare se latio i poznati kantautor Slobodan Kovačević koji je izveo nekoliko pjesama.

„Prvi put sam večeras ovdje i nadam se da ću dolaziti još puno puta. Izuzetan je ambijent i sviđa mi se ta želja domaćina koji želi da od ovog ambijenta napravi jednu lijepu destinaciju u kojoj se odigravaju nesvakidašnje stvari i programi koji su i te kako važni“, rekao je Kovačević.

Kako su iz A Cluba ranije najavili, ovakve večeri postaju tradicija i savršen način da se promovišu prave vrijednosti.

Veče sa glumcem i uživanje u odličnoj svirci upotpunile su nesvakidašnje gastronomske čarolije šefa kuhinje A kluba. Veliki izbor jela pripremljenih od najkvalitetnijih namirnica na drugačiji i ukusniji način, kao i do sada neviđena paleta vina - čini ovo mjesto prestižnim kutkom za uživanje. Restoran vam pruža opuštanje u prijatnom ambijentu modernondizajniranim, ušuškan u srcu Budve među palmama i bršljanima, postaje utočište nakon svakodnevnih briga i obaveza u kojem ćete svoje vrijeme provoditi kvalitetno.

Galerija