ŠOKIRANI REZULTATIMA

Poznati o Trampovoj pobjedi: Svijet više nikad neće biti isti

Slavne ličnosti od kojih su mnoge učestvovale u kampanji Klintonove, bila su šokirane nakon proglašenja pobjednika
62 pregleda 11 komentar(a)
Madona, Foto: Twitter
Madona, Foto: Twitter
Ažurirano: 09.11.2016. 21:10h

Lejdi Gaga je pozvala na ljubaznost, Majli Sajrus je plakala, Madona je obećala da nikada neće odustati, a Keti Peri je pozvala Amerikance da ne očajavaju nakon što je Donald Tramp šokirao svijet porazivši Hilari Klinton na izborima u utorak.

Slavne ličnosti od kojih su mnoge učestvovale u kampanji Klintonove, bila su šokirane nakon proglašenja pobjednika.

Uplakana Sajrus je objavila snimak na društevnim mrežama rekavši da nije spavala zbog poraza Klintonove. Međutim 23-godišnja pjevačica, koja je ranije kazala dea će napustiti zemlju ukoliko Tramp pobijedi, pozvala je na jedinstvo rekavši: "Donald Tramp, prihvatam te kao predsjednika SAD... molim se ponašaj se prema ljudima sa saosjećanjem i poštovanjem”.

Lejdi Gaga je otišla na Trampov toranj u Menhetnu i na Instagramu objavila svoju fotografiju kako nosi poster na „LoveTrampsHate”.

Napisala je: „Želim da živim u zemlji ljubaznosti. Tako bezobzirno nas je podijelio. Hajde da sada brinemo jedni od rugima”.

Veliki broj holivudskih glumaca, komičara i reditelja je podržao Klintonovu koja je od ljudi iz šoubiznisa za kampanju dobila 22 miliona eura, dok je Tramp dobio svega 290.000.

Šer, koja je tokom kampanje kazala da će se peseliti na Jupiter ukoliko Tramp pobijedi, na Tviteru je objavila: „Svijet više nikada neće biti isti. Žao mi je mladih ljudi”.

Keti Peri, koja je nastupila na nekoliko skupova Klintonove, kazala je: „Ne sjedite. Ne plačite. Pokrenite se. Mi nijesmo nacija koja će dozvoliti da nas vodi mržnja”.

Madona je na Tviteru objavila: „Nova vatra je zapaljena. Nikada nećnmo odustati. Nikada se nećemo predati”.

Međutim i Tramp ima svoje pristalice među slavnima. Njemu je pobjedu na društvenim mrežama čestitala glumica Kristi Eli koja je objavila da je pobijedio establišment.

Glumac Stiven Boldvin je objavio da je „ponosan što je bio dio stvaranja izuzetne istorije”.

Preporučujemo za Vas