Madona ne želi da pomogne bratu koji je beskućnik

“Svi su me ostavili kada sam imao tešku fazu u životu. Ovo se može dogoditi bilo kome. Nemam prihode i sakupljam boce i limenke, radim svakakve poslove”, rekao je Madonin brat
6 komentar(a)
madona, Foto: Twitter
madona, Foto: Twitter
Ažurirano: 06.11.2016. 17:50h

Martin Ćikone, stariji brat kraljice popa Madone, uhvaćen je kako u jutarnjim satima pije na stepenicama jedne urušene kuće u Los Anđelesu.

Martin, koji je bio dugogodišnji zavisnik od akohola, uspio je da ostane trijezan u poslednjih nekoliko godina, ali se čini da je brat poznate pjevačice, ponovo posrnuo. Njegovi prijatelji su otkrili da su se bojali toga, a sada preklinju njegovu bogatu setru da mu pomogne.

“Čini se kako Martin ne može i ne želi da prestane da pije. Zaista je tužno”, rekao je zabrinuti prijatelj.

Madonin brat beksućnik se oslanja na dobrotu i pomoć ljudi na ulici, a sve je krenulo nizbrdo kada je izgubio posao u vinogradu svog oca u Suton Beju u Mičigenu.

“Svi su me ostavili kada sam imao tešku fazu u životu. Ovo se može dogoditi bilo kome. Nemam prihode i sakupljam boce i limenke, radim svakakve poslove”, rekao je on.

Poznata pjevačica je odavno prekinula sve veze sa rodbinom, a njen mlađi brat Kristofer napisao je 2008. godine knjigu o Madoni u kojoj ju je opisao kao "egocentričnu i manipulativnu kučku".

Bonus video: