Mlađem sebi bih poručio da ućuti

"Volio bih da upoznam Isusa Hrista. Ne bih ga pitao da li mu se dopao moj film 'The Passion of the Christ' (Stradanje Isusovo), već koji dio 'Lethal Weapon' (Smrtonosno oružje) mu je omiljeni”, odgovorio je on.
0 komentar(a)
Mel Gibson, Foto: Reuters
Mel Gibson, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.11.2016. 13:47h

Glumac Mel Gibson, nedavno je gostovao u emisiji “The Late Show” voditelja Stivena Kolberta, a tokom intervjua koji su radili ležeći na ćebetu i gledajući u zvijezde, on se osvrnuo na neke od svojih životnih izbora.

Na pitanje da li je ikada zažalio zbog neke odluke koju je donio, Gibson je odgovorio odrično, a zatim otkrio koji bi savjet dao mlađoj verziji sebe.

“Rekao bih sebi u mlađim danima da je*eno ućuti”, priznao je glumac, koji se našalio na račun titule najseksipilnijeg muškarca, koju mu je svojevremeno dodijelio People magazin.

“Prije nego što je moje lice pregaženo životom, bio sam najseksipilniji muškarac”, u šali je odgovorio režiser “The Hacksaw Ridge” filma, koji je otkrio i koju istorijsku ličnost bi volio da upozna, ako bi bio u mogućnosti.

“Isusa Hrista. Ne bih ga pitao da li mu se dopao moj film 'The Passion of the Christ' (Stradanje Isusovo), već koji dio 'Lethal Weapon' (Smrtonosno oružje) mu je omiljeni”, odgovorio je on.

Bonus video: