Hali Beri prošla kroz teško ljubavno razdoblje

"Znate kako se kaže, nakon kiše dolazi sunce i moje sunce je konačno stiglo. Srećna sam”, rekla je Hali Beri
169 pregleda 0 komentar(a)
Hali Beri, Foto: Pinterest
Hali Beri, Foto: Pinterest
Ažurirano: 30.10.2016. 16:35h

Oskarovka Hali Beri prolazi kroz teško i turbulentno ljubavno razdoblje posljednjih godina.

Uzrečica treća sreća kod pedesetogodišnjegodišnje glumice nije se pokazala tačnom jer je i njen treći brak sa Olivierom Martinezom završio razvodom koji još nije finalizovan.

Najteži period je bio kada je njen treći suprug pretukao njenog drugog supruga Gabriela Aubrija. Snimci pretučenog Gabrijela završili u javnosti.

“Užasno mračni period je konačno iza mene. Znate kako se kaže, nakon kiše dolazi sunce i moje sunce je konačno stiglo. Srećna sam”, rekla je Hali Beri u intervju za “News Show”.

Sa Oliverom je uspjela da pronađe zajednički jezik i nedavno su zajedno bili na porodičnom odmoru. Sa njihovim trogodišnjim sinom Majsom i kćeri Nahlom iz braka s Aubrijem uživali su u Meksiku, a odluku o razvodu donijeli su “teška srca”.

Hali Beri je Martineza (49) upoznala 2010. godine, nakon što je raskinula sa kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem s kim je bila pet godina u vezi.

Beri se udala za Martineza 2013. godine. Iza sebe ima još dva braka. Bila je kratko udata za bejzbol igrača Dejvida Džastisa, a potom za muzičara Erika Beneta.

Bonus video: