Merjem Uzerli ostavio vjerenik

Merjem i Alpa su se upoznali prošle godine na jednoj proslavi u Istanbulu. Odmah su se rodile emocije, a on je prihvatio i njenu ćerku Laru
90 pregleda 0 komentar(a)
Merjem Uzerli, Foto: Turkishcelebritynews.com
Merjem Uzerli, Foto: Turkishcelebritynews.com
Ažurirano: 20.10.2016. 12:45h

Turska glumica Merjem Uzerli (33), poznata po ulozi Hurem, ove jeseni trebala je da stane pred oltar, ali se njena romansa sa milionerom završila.

Naime, glumica ponovo se našla u ljubavnom brodolomu. Nju je nekadašnji verenik Kan Ateš (48) ostavio odmah nakon što je zatrudnjela, i pobegao iz Turske sa 20 miliona eura.

Nakon ovog ljubavnog debakla, Merjem je ostavio i milionar Alp Ozdžan, vlasnik kompanije za iznajmljivanje luksuznih jahti.

Merjem i Alpa su se upoznali prošle godine na jednoj proslavi u Istanbulu. Odmah su se rodile emocije, a on je prihvatio i njenu ćerku Laru. Zbog glumice se čak preselio iz Tursle u Berlin, gdje je sa njom živio u raskošnoj vili.

Turski mediji sada pišu da je Merjem početkom oktobra stavila tačku na vezu sa Alpom poslije devet mjeseci zabavljanja, iako se nedavno pisalo da par uveliko planira vjenčanje. O tome svjedoči i činjenica da je Hurem sve fotografije sa Alpom obrisala sa društvenih mreža.

Bonus video: