Nova reklama Buksovaca: Vaši dvori, sad su naša briga

Reklama TBOK na očekivano duhovit način šalje poruku da je izbor stana klijenta životno važno pitanje, koje je i naša briga, od prvog do posljednjeg koraka”, saopšteno je iz CKB-a
474 pregleda 30 komentar(a)
Buksovci reklama, Foto: Screenshot (YouTube)
Buksovci reklama, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 20.09.2016. 18:25h

Nakon što su čika Žaro i teta Njanja postali prepoznatljivi junaci uspješne priče i promotivne kampanje “CKB krediti za penzionere”, organizacija “The Books of Knjige” i Crnogorska komercijalna banka nastavljaju saradnju, ovog puta sa fokusom na CKB stambene kredite.

“Za nas CKB stambeni kredit predstavlja zaokružen koncept riješenja jednog od važnijih životnih pitanja, od same ideje klijenta da kupi novi stan do njene realizacije tj. useljenja. Osim iznosa do 150.000 eura i roka otplate do 25 godina sa izuzetno povoljnom fiksnom kamatnom stopom, klijentu omogućavamo i pomoć u izboru lokacije, odgovarajuće kvadrature stana, a često i pregovaramo u njegovo ime sa investitorom.

Odlukom za CKB stambeni kredit, klijent je oslobođen svih polisa životnog osiguranja, a uz garanciju najpovoljnijeg metoda obračuna efektivne kamatne stope, već na početku otplate kredite ostvaruje značajne uštede.

Reklama TBOK na očekivano duhovit način šalje poruku da je izbor stana klijenta životno važno pitanje, koje je i naša briga, od prvog do posljednjeg koraka”, saopšteno je iz CKB-a.

“Sa iskustvom od nekoliko hiljada uspješno realizovanih stambenih kredita, uvidjeli smo da je klijentu najveći problem traženje modela jednostavne i sigurne otplate mjesečne rate uz fiksnu kamatnu stopu, brza realizacija uz što niže početne troškove. Mi u CKB-u smo otišli i korak dalje, omogućavajući klijentima i izbor lokacije, ponudu odgovarajućeg stana i baš kao i u reklami, rasterećenje svih briga i brzo useljenje...” navode u CKB-u.

(Promo sadržaj)

Bonus video: