Idris Elba najseksi muškarac 2018. godine

Elba je tako postao 33. najseksi muškarac u izboru magazina "People", od Mela Gibsona koji je prvi dobitnik 1985. godine do prošlogodišnjeg dobitnika Blejka Šeltona
227 pregleda 5 komentar(a)
Idris Elba, Foto: Wikipedia.org
Idris Elba, Foto: Wikipedia.org
Ažurirano: 06.11.2018. 07:25h

Britanski glumac Idris Elba proglašen je za najseksi muškarca u 2018. godini po izboru "People" magazina.

Od uloge Rasela Stringera Bela u jednoj od najpopularnijih serija ikada "Žica" ("Wire") do nordijskog božanstva i čuvara Asgarda Heimdala u Marvelovoj franšizi "Tor", britanski glumac je postao jedna od najvećih zvijezda današnjice.

"Čekaj, nema šanse, stvarno?", prokomentarisao je Elba svoju nagradu.

"Morao sam da se pogledam u ogledalo, i kažem sebi, ok izgledaš seksi. Da budem iskren dobar je osjećaj", dodao je britanac.

Elba je tako postao 33. najseksi muškarac u izboru magazina "People", od Mela Gibsona koji je prvi dobitnik 1985. godine do prošlogodišnjeg dobitnika Blejka Šeltona.

Elba je uvijek bio atleta još od školskih dana u Londonu. Igrao je uspješno za školske selekcije u fudbali, kriketu, hokeju na travi, košarci i ragbiju.

"Bio sam veoma visok za svoje godine, ali i veoma mršav. Međutim čim sam bio u prilici da pustim brkove postao sam najpopularniji klinac u kvartu", prisjeća se Elba.

Kada nije u Holivudu, Elbu možete pronaći kao DJ-a na Ibici, ili kako trenira kik boks na Tajlandu, ili možda i kako dizajnira svoj sopstveni brend odjeće.

Ipak glumac bez ikakve sumnje zbna svoje najsrećnije trenutke.

"Rođene djece. Ništa ne može da se poredi s tim", kazao je Elba koji ima 16-godišnju ćerku Išan, kao i 4-godišnjeg sina Vinstona.

Britanac se inače pominje kao mogući novi Džejms Bond.

Bonus video: