Otac Rafailo: Pokemoni su demonska sila koja prethodi još ozbiljnijim

"Pa ćemo ovdje prije 10 dana da vidimo čovjeka koji sa svojim "priborom lovačkim". tkz mobilnim telefonom trči po gradskom parkingu, prepada žene i narod, jer tu je, na domaku je da ga ulovi. Koga? Pa on onako isčuđujuće odgovori...pa Pokemone"
133 pregleda 54 komentar(a)
otac rafailo, Foto: Youtube screenshot
otac rafailo, Foto: Youtube screenshot
Ažurirano: 24.08.2016. 10:38h

Sveštenik Mitropolije crnogorsko-primorske, otac Rafailo, ponovo je imao "interesantnu" besjedu.

Rafailo koji je svojevremno "zapalio" društvene mreže snimkom svoje propvjedi u kojoj je komentarisao kvalitet heroina, sada se okrenuo protiv Pokemona.

"Pazite, Pokemoni...ko god da su, evo ispitujemo ovu našu dečurliju...loviš ih. Jeste li čuli za lov? Kažu jesmo kako nismo. Za Pokemone ima mjesta, i ne samo mjesta, nego i interesovanja. Pa ćemo ovdje prije 10 dana da vidimo čovjeka koji sa svojim "priborom lovačkim". tkz mobilnim telefonom trči po gradskom parkingu, prepada žene i narod, jer tu je, na domaku je da ga ulovi. Koga? Pa on onako isčuđujuće odgovori...pa Pokemone", rekao je Rafailo.

Sveštenik onda otkriva "pravo porjeklo" Pokemona.

"Za Pokemone, tj. demone. Jer to je već ozbiljnija pojava demonskih sila koja prethodi još ozbiljnijim...za njih ima mjesta braću i sestre. I za mnoge druge pokemone i Supermene. A za Boga, svetitelje njegove, angele njegove, majku njegovu, Duha svetoga, za njih nema mjesta".

Bonus video: