Brazilac dobio gusle od bivšeg gradonačelnika Rožaja

Roveda je u Crnu Goru, zahvaljujući svojim facebook prijateljima, stigao četvrtog avgusta i tako ostvario svoj životni san
170 pregleda 8 komentar(a)
Marčelo Roveda, Foto: Aida Skorupan
Marčelo Roveda, Foto: Aida Skorupan
Ažurirano: 08.08.2016. 13:45h

Direktor Uprave za šume i bivši gradonačelnik Rožaja Nusret Kalač otvorio je vrata svog doma Brazilcu Marčelu Rovedi i u znak prijateljstva mu poklonio gusle kao tradicionalni crnogorski instrument. Roveda je u Crnu Goru, zahvaljujući svojim facebook prijateljima, stigao četvrtog avgusta i tako ostvario svoj životni san.

Kalač je prvi predstavnik vlasti koji je ugostio Brazilca. "Zaista nemam riječi za gospodina Kalača i njegovu familiju. Takođe za Anelu, Kuča i Cara, osoblje DERMANDOO-a, koji su me danas učinili jako sretnim. Moji ljudi iz Crne Gore, vjerujte, najdivniji ste na svijetu. A nijedan riječnik ne posjeduje riječi kojim bi opisao koliko sam počastvovan prelijepim poklonom, mojim guslama. Gosp.Kalač, mnogo hvala za gusle i za predivno nezaboravno vrijeme provedeno sa vašom familijom. Bože, hvala ti za današnji dan", napisao je Marcelo na svom facebook profilu na kojem redovno objavljuje slike i utiske posjete.

Bonus video: