Umalo umro čekajući djevojku na aerodromu

Nevjerovatna činjenica jeste da Holanđanin nije odustao od upoznavanja 26-godišnje Kineskinje i ponovo planira da otputuje
7 komentar(a)
Aleksander Sirk, Foto: Facebook.com
Aleksander Sirk, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 05.08.2016. 08:40h

Aleksander Sirk iz Holandije umalo nije preminuo čekajući 10 dana na kineskom aerodromu da bi se sreo sa djevojkom koju je upoznao preko interneta.

Sirk (41) se preko aplikacije za upoznavanje oko dva mjeseca dopisivao sa 26-godišnjom Kineskinjom, koju je znao samo po prezimenu - Žang. Uprkos tome što su se njih dvoje dogovorili da sačekaju godinu dana prije zvaničnog upoznavanja, Sirk je odlučio da ne može da čeka.

Aplicirao je i dobio vizu za Kinu i poslao Žang fotografiju sa informacijama o svom letu, ali izgleda da Kineskinja nije shvatila o čemu se tačno radi. Osim toga, kada je stigao, ona je bila van grada na kozmetičkoj operaciji, prenosi RTS.

Ne želeći da lako posustane zbog odsustva jedine osobe koju, koliko, toliko, poznaje u zemlji sa više od milijardu ljudi, Sirk je odlučio da sačeka na aerodromu.

I čeka. I čeka...

Prošlo je deset dana kako se Sirk "uselio" u aerodrom u gradu Čangša, a dok je boravio u vazdušnoj luci nije se pretjerano brinuo o sebi. Ozbiljno narušenog zdravlja, hospitalizovan je zbog umora, neuhranjenosti i neaktivnosti.

Nakon oporavljanja od posljedica slomljenog srca, šoka i uopšte zbunjenosti cijelom situacijom, Sirk se vratio kući u Holandiju.

Žang je kada je saznala za sve što je prošao Sirk zvala bolnicu i zamolila da priča sa njim.

Rekla je da trenutno ne može da dođe, ali je zamolila bolničko osoblje da pripazi na njega.

"Poslije par mjeseci dopisivanja, odjednom mi je poslao fotografiju za šta sam mislila da je neka šala. Nije mi ništa javio poslije te fotografije“, rekla je Žang za lokalne novine.

Nevjerovatna činjenica jeste da Holanđanin nije odustao od upoznavanja 26-godišnje Kineskinje i ponovo planira da otputuje.

Bonus video: