"TREBA DA IMA PET KRAVA, 12 OVACA I ZEMLJU"

Andreja Pejić u srpskom selu Vojska traži muža

Manekenka koja na svjetski pistama nosi odjeću poznatih dizajnera poput Žan Pola Gotjea i Marka Džejkobsa, rođena je u Tuzli, a početkom devedesetih se preselila u Srbiju
92 pregleda 6 komentar(a)
Andreja Pejić, Foto: Instagram
Andreja Pejić, Foto: Instagram
Ažurirano: 21.05.2019. 13:04h

Manekenka  Andreja  Pejić (24), koja je rođena kao muškarac i koja se proslavila kao androgeni model, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavljujući fotografije na kojima se vidi da, uprkos dugogodišnjem životu u svjetskim modnim centrima, nije zaboravila kako se obavljaju seoski poslovi.

Pejić trenutno boravi u srpskom selu Vojska u blizini Kragujevca, gdje je odrasla, a odlazak tamo iskoristila je i da se fotografiše u narodnoj nošnji, sa kukuruzom i dok “kosi” travu.

Brojni fanovi, naročito oni sa Balkana pohvalili su to što je obukla nošnju, ali i što je štikle zamijenila klompama, mada su neki skrenuli pažnju da je trebalo da obuje opanke.

Najviše pažnje ipak je privukla fotografija na kojoj pozira sa kosilicom u crnom, providnom negližeu, uz “oglas intimne prirode”.

“Vrijedna djevojka traži pristojnog seljaka sa pet krava, 12 ovaca i 300 hektara dobre zemlje, za udaju. Nemam miraz, ali mogu ponijeti ovu odjeću”, našalila se Pejić.

Manekenka koja na svjetski pistama nosi odjeću poznatih dizajnera poput Žan Pola Gotjea i Marka Džejkobsa, rođena je u Tuzli, a početkom devedesetih se preselila u Srbiju.