OPOMENA!

Sopstvenom "sahranom" poslao poruku zavisnicima od droga

Edvards, inače, izliječeni zavisnik od narkotika, koji se duže vrijeme bavi humanitarnim radom, rekao je da je sopstvenim zakopovanjem želio da drugima pruži pozitivnu inspiraciju i time učestvuje u suzbijanju bolesti zavisnosti
9 komentar(a)
Džon Edvards, Foto: Facebook
Džon Edvards, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.07.2016. 15:45h

Šezdesetjednogodišnji Jorkširac Džon Edvards sopstvenom "sahranom", u engleskom gradu Halifaksu, je na najneobičniji način poslao pozitivnu poruku zavisnicima od narkotika.

Edvards se, naime, zakopao i tri dana proveo u kovčegu od 2,4 metara dužine, jednog metra visine i 1,3 metra širine.

Tokom tog nimalo kratkog boravka pod zemljom, Edvards je hranu i vodu primao kroz jednu cijev, a za fiziološke potrebe je koristio drugu cijev.

Edvards, inače, izliječeni zavisnik od narkotika, koji se duže vrijeme bavi humanitarnim radom, rekao je da je sopstvenim zakopovanjem želio da drugima pruži pozitivnu inspiraciju i time učestvuje u suzbijanju bolesti zavisnosti.

Zatim je dodao: "Riješen sam u odluci da svojom 'sahranom' zaustavim druge da ne idu putem koji će ih do toga dovesti", prenosi BBC.

"Ekstremna vremena zahtijevaju ekstremene mjere", rekao je prije zakopavanja.

Edvards je otkopan juče, a po izlasku iz kovčega je rekao da samo jedva čeka da normalno koristi toalet i da se konačno istušira.

Inače, svoje zakopavanje, Edvards je snimio putem "pametnog" telefona, a snimak okačio na društvenim mrežama i tako obavijestio svijet o svom "humanom cilju".

Preporučujemo za Vas