Krivolovac zbog ubijanja jelena mora da gleda "Bambi" jednom mjesečno

Sudija okruga Lorens takođe je 29-godišnjaku presudio da mora da gleda najmanje jednom mjesečno tokom trajanja zatvorske kazne Diznijev hit “Bambi” iz 1942. godine u kojem lane izgubi svoju majku zbog krivolova, objavio je NBC News
1862 pregleda 0 komentar(a)
Jelen (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Jelen (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Krivolovac iz Misurija osuđen je na gledanje crtanog filma "Bambi" jednom mjesečno dok mu traje zatvorska kazna od 15 mjeseci zbog njegove uloge u ubijanju više od stotinu jelena, javljaju američki mediji.

Dejvid Beri junior osuđen je na 15 mjeseci zatvora nakon što se izjasnio kao kriv u slučaju nezakonitog usmrćivanja divljači, koje je prema kancelariji za očuvanje prirode Misurija jedno od najvećih krivolova jelena u istoriji te američke države., prenosi Hina.

Sudija okruga Lorens takođe je 29-godišnjaku presudio da mora da gleda najmanje jednom mjesečno tokom trajanja zatvorske kazne Diznijev hit “Bambi” iz 1942. godine u kojem lane izgubi svoju majku zbog krivolova, objavio je NBC News.

Vjeruje se da je Beri junior i njegova porodica odgovorna za ubistvo na stotine jelena u periodu od tri godine, smatraju vlasti Misurija.

"Jeleni su bili trofejni mužjaci ubijeni nezakonito, većinom noću, zbog svojih glava i rogova, a ostatak je ostavljen je da istrune", rekao je tužilac okruga Lorens Don Troter.

Bonus video: