Period ispunjen nadom, isčekivanjem i hormonima

Hajgl (36) i Keli (34) usvojili su Nelaja iz Južne Koreje u septembru 2009. godine, a Adelejd 2012. godine, pa će nova beba biti njihova prva biološka
211 pregleda 0 komentar(a)
Ketrin Hajgl, Foto: Ambwallpapers.com
Ketrin Hajgl, Foto: Ambwallpapers.com
Ažurirano: 23.06.2016. 14:40h

Glumica Ketrin Hajgl i muzičar Džoš Keli sa kojim je u braku osam godina, očekuju treće dijete i to dječaka, koji će se, ako sve bude bilo po planu, roditi u januaru.

Par već ima dvoje djece, četvorogodišnju Adelejd Meri Houp i sedmogodišnjeg Nelaja Muna.

“Keli klan je sa oduševljenjem može da otrkije da očekuje još jednog člana porodice. Nelaj i Adelejd su uzbuđeni što će dobiti brata, a Džoš i ja smo ponosni i radosni”, kazala je ghlumica u saopštenju.

“Ovo je nevjerovatno uzbudljivi period za nas, ispunjen nadom, isčekivanjem i hormonima. Zapravo, ja sam jedina koja je preplavljena hormonima, ali su svi u porodici dobrodošli da jednako uživaju u njima”, našalila se Hajgl.

“Uzbuđeni smo što konačno možemo podijeliti ovu vijest sa našim fanovima, a sa vama ćemo nastaviti da dijelimo ovo putovanje”, dodala je ona.

Hajgl (36) i Keli (34) usvojili su Nelaja iz Južne Koreje u septembru 2009. godine, kada je bio star svega devet mjeseci, a dobio je ime kao kombinaciju imena njene majke Nensi i sestre Laj, koja je takođe usvojene iz Južne Koreje. Par je takođe usvojio i Adelejd 2012. godine, pa će nova beba biti njihova prva biološka.

Bonus video: