Amber tražila brisanje policijskog dosijea

Glumica je prije sedam godina privedena na aerodromu u Sijetlu jer je navodno fizički napala svoju bivšu djevojku Tasju van Ri
2 komentar(a)
džoni dep amber herd, Foto: BETA
džoni dep amber herd, Foto: BETA
Ažurirano: 09.06.2016. 14:28h

Bivša ljubav Džonija Depa, glumica Amber Herd tražila je od policije da obriše sve detalje hapšenja za napad iz njenog dosijea. To se desilo odmah nakon što je upoznala Džonija Depa.

Glumica, koja je nedavno podnijela zahtjev za razvod braka nakon 15 mjeseci braka i optužila supruga da ju je zlostavljao, prije sedam godina privedena je na aerodromu u Sijetlu jer je navodno fizički napala svoju bivšu djevojku Tasju van Ri.

Par se navodno posvađao na aerodromu kada je Amber zgrabila Tasju za ruku i udarila je. Zbog toga je privedena i provela je noć u zatvoru. Tužilac je odlučio da protiv nje ne podiže optužnicu za nasilje u porodici.

Portal TMZ sada piše da je dvije godine nakon incidenta Amberin advokad poslao pismo policijskoj stanici u Sijetlu sa zahtevom da njen dosije bude obrisan, na šta je imala pravo jer njen slučaj nikad nije dospio do suda.

To se desilo u novembru 2011, tek nakon što je završeno snimanje filma "The Rum Diary", na kojem je upoznala Džonija Depa, nakon čega su započeli romansu.

Dep je tada još uvijek bio u vezi sa Vanesom Paradi, ali su ubrzo nakon toga objavili da se rastaju poslije 14 godina veze. Nije prošlo mnogo prije nego što je potvrdio da je u vezi sa Amber.

Bonus video: