Megan Foks tvrdi da komunicira sa bebom u stomaku

“Ne čuješ audio zvuk, ali osjećaš poruku koju ti dijete šalje, ako se usredsrediš. Na primjer prošli put, moja beba je htjela da živimo negdje drugdje, pa smo se preselili na drugi kraj grada”, prepričava ona.
1 komentar(a)
Megan Foks, Foto: All4women.co.za
Megan Foks, Foto: All4women.co.za
Ažurirano: 01.06.2016. 14:43h

U emisiji Džimija Kimela na kanalu ABC, glumica Megan Foks, pričala je o svojoj trudnoći sa trećim djetetom, a tom prilikom je otkrila da su Noa Šenon Grin (3) i Bodi Rensom Grin (2) oduševljeni što će dobiti mlađeg brata ili sestru.

“Pokazala sam im uz pomoć lutke kako će se beba okrenuti naopako. Oni znaju gdje će beba izaći iz stomaka. Znaju sve”, ispričala je glumica.

“Bodi misli da je veoma smiješno to što će beba da se hrani iz grudi. To mu je urnebesno smiješno. Ipak nisu uplašeni. Sve ostalo im je normalno”, prepričava ona.

Foks će i treće dijete dobiti sa Brajanom Ostinom Grinom, sa kojim je u braku od 2004. godine, ali su nedavno započeli proces razvoda, ipak, to ih ne sprečava u smišljanju imena za novu bebu.

“Još nismo donijeli konačnu odluku. Ne znamo kako će biti srednje ime, još uvijek razmišljamo o tome”, otkrila je Foks, koja kaže da sada već ima iskustva, pa zna šta je čeka.

“Moje tijelo se sada već naviklo na trudnoću. Sa prvim djetetom sam se plašila da će nešto poći po zlu, a druga trudnoća je došla veoma brzo nakon prve, pa je sve bilo iznenadno”, priča ona i ističe da je sada puno opuštenija.

“Sa druge strane, znam koliko boli porođaj, pa kako se bliži taj datum sve sam nervoznija. Bol nije šala”, poručuje ona.

“Kao i svaka druga majka, kada dođe dijete zaboraviš na porođajni bol. Dobiješ privremenu amneziju zbog prirodnog nagona za produžavanje vrste. U suprotnom, populacija bi se smanjivala”, u šali kaže Foks.

Tokom posljednjeg gostovanja u istoj emisiji, glumica je tvrdila da je sa prethodnom djecom komunicirala dok su bili u njenom stomaku, a tvrdi da je i sada isti slučaj.

“Ne čuješ audio zvuk, ali osjećaš poruku koju ti dijete šalje, ako se usredsrediš. Na primjer prošli put, moja beba je htjela da živimo negdje drugdje, pa smo se preselili na drugi kraj grada”, prepričava ona.

“Sada osjećam poruke od ove bebe”, priča ona i dodaje da se Ostin Grin navikao na taj njen osjećaj.

“Znam da zvuči ludo ili kao da sam poludjela, ali donijela sam puno dobrih odluka koje su bile zasnovane na porukama koje sam dobijala od bebe”, tvrdi ona.

Bonus video: