Holivudski glumac i model Parker Jang obilazi Budvu i Kotor

Njegov film "Tri muškarca i onaj četvrti" je otvorio Comedy Fest u Beogradu 25. maja. Odmah po završetku festivala Parker Jang, koji nikad nije bio u ovom dijelu Evrope, uputio se na kraći odmor sa djevojkom Stefani Veber i bratom Nelsonom Jangom u Budvu
1 komentar(a)
parker jang, Foto: Promo
parker jang, Foto: Promo
Ažurirano: 30.05.2016. 16:03h

Holivudski glumac i model Parker Jang, stigao je u Budvu, gdje će provesti tri dana, a zatim ide u Kotor saopštila je Turistička organizacija ovog grada.

“Parker je dosao u Beograd povodom prvog Međunarodnog filmskog festivala komedije - Comedy Festa, koji se održavao od 25. do 29. maja u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, kao i u Crnoj Gori, u Podgorici i Budvi. Njegov film "Tri muškarca i onaj četvrti" je otvorio Comedy Fest u Beogradu 25. maja. Odmah po završetku festivala Parker Jang, koji nikad nije bio u ovom dijelu Evrope, uputio se na kraći odmor sa djevojkom Stefani Veber i bratom Nelsonom Jangom u Budvu”, saopštila je TO Budve, dodajući da će mladi glumac tokom boravka u prijestonici turizma obići Stari Grad, ostrvo Sveti Nikola, Mogren, Pržno, Reževiće i Sveti Stefan.

Smješten je u hotelu Budva, odakle se seli u kotorski Forza Mare, gdje će ostati još dva dana i obići Porto Montenegro, Boku Kotorsku i Lovćen.

Bonus video: