Ove zvijezde su napali njihovi fanovi

Zasigurno najpoznatiji i najtragičniji napad fana dogodio se Džonu Lenonu. Slavnog pjevača je, 1980. godine ubio obožavalac Mark Dejvid Čepman
101 pregleda 1 komentar(a)
Adam Levin, Foto: Reuters
Adam Levin, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.05.2016. 07:40h

Najtragičnija od svih priča, koja je imala fatalan ishod, jeste upravo ona o Džonu Lenonu, prenosi MTV.rs.

Adam Levin

Frontman benda Maroon 5 potpisivao je autograme kada ga je neko zasuo čitavom kesicom šećera u prahu po licu.

S obzirom na to s kakvim su se situacijama suočile neke zvijezde, moglo je biti i gore, ali je za njega to ipak bilo ponižavajuće iskustvo. Osoba koja je bacila šećer na Levina odmah je uhapšena.

Morisi

Ono što je započelo sa nekolicinom fanova koji su se popeli na pozornicu kako bi izgrlili bivšeg frontmana benda The Smiths, pretvorilo se u gomilu koja je naprasno jurnula ka pjevaču.

Morisi je na kraju u svoj toj gužvi oboren na pod i, razumljivo, odmah je prekinuo nastup.

Robi Vilijams

Godine 2001. Robi je nastupao pred hiljadama fanova u Njemačkoj, kada mu je sa leđa pritrčao fan i pjevač je doslovno "poletio" s pozornice.

Samo je čudom ostao nepovrijeđen i voljan da nastavi sa koncertom.

Leona Luis

Leona je potpisivala knjige u Londonu, kada joj je "obožavalac", koji je do tada uredno čekao u redu, prišao i udario je u lice.

Prema nekome ko je svjedočio incidentu, "on je samo došetao tamo s knjigom, ona ju je potpisala i, kada je dizala glavu, jednostavno ju je udario".

Pol Mekartni

Legendu kultnog benda The Beatles morala je da spasava policija nakon što je autobus, kojim je putovao na turneju, napadnut u Meksiko Sitiju.

Grupa ljudi prisilila je vozača da stane, da bi se potom popeli na autobus i počeli da skaču po krovu. Srećom, nisu uspjeli da uđu unutra.

Džon Lenon

Zasigurno najpoznatiji i najtragičniji napad fana dogodio se upravo Lenonu. Slavnog pjevača je, 1980. godine ubio obožavalac Mark Dejvid Čepman.

Čepman je bio opsesivni fan benda The Beatles, ali se okrenuo protiv Lenona nakon što je otkrio hrišćanstvo, pa ga je pjevačeva šala kako je njegov bend popularniji od Isusa razljutila do te mjere da je potegnuo obarač.

Bonus video: