Puno je mračnih stvari u Holivudu

"Sve što možete da zamislite vjerovatno se već desilo”, tvrdi glumac
213 pregleda 2 komentar(a)
Ilajdža Vud, Foto: Promo
Ilajdža Vud, Foto: Promo
Ažurirano: 23.05.2016. 17:58h

Glumac Ilajdža Vud, koji je svoju dugu karijeru u Holivudu počeo sa svega osam godina, u intervjuu za “Sunday Times” pričao je o svom iskustvu kada je u pitanju život među slavnima, tvrdeći da u filmskoj industriji ima “puno zlobnika”.

On je pričao i o skandalu iz 2012. godine kada je britanski DJ i TV lice Džimi Savil optužen za seksualno zlostavljanje djece, poredeći taj slučaj sa sličnim u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Ljudima koji su odrasli gledajući Savila na televiziji je to sigurno bilo strašno. Očigledno se slične stvari dešavaju i u Holivudu, Sve je organizovano. Puno je zlobnika u filmskoj industriji, a to su ljudi koje interesuje samo sopstveni uspjeh i dobrobit”, ispričao je Vud.

“Puno je mračnih stvari u podzemlju Holivuda – sve što možete da zamislite vjerovatno se već desilo”, tvrdi glumac koji je najpoznatiji po ulozi u trilogiji “The Lord of the Rings”.

Prema njegovim riječima, on je izbjegao pomenuto podzemlje zahvaljujući majci koja je “više bila zainteresovana za to da postane bolji čovjek nego da ostvari karijeru po svaku cijenu”.

“Nikada nisam išao na žurke na kojima su se dešavale takve stvari. Ukoliko nemate pomoć roditelja, teško je izboriti se sa svim iskušenjima”, poručio je Vud.

Na pitanje novinara da li je “seks kriminal” problem u Holivudu, on je odgovorio da se sve to vjerovatno dešava svakoga dana.

“Ako ste nedužni, vjerovatno malo znate o tim stvarima, a za druge ljude predstavljate plijen”, kaže glumac i dodaje da ga najviše nervira to što žrtve ne smiju da govore o tome, jer su sa druge strane previše moćni ljudi.

Bonus video: