Džon Ledžend nije najbolji sa uspavankama iako je dobar muzičar

“On zapravo ne zna kako se pjeva bebama”, dodaje manekenka, a zatim ističe da je Ledžend, koji je za svoje kompozicije nagrađen Gremijem i Oskarom, ipak sjajan otac.
134 pregleda 0 komentar(a)
Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Skim.gs
Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Skim.gs
Ažurirano: 18.05.2016. 14:30h

Luna Simon, ćerka pjevača Džona Ledženda i manekenke Krisi Tajgen, tek je napunila četiri nedjelje, a njena majka već osjeća velike promjene u životu, kako je otkrila u razgovoru za People magazin.

“Sve je već postalo ludo. Osjećam se zaista dobro. Imam tonu energije i svaki dan mi je drugačiji”, ispričala je Tajgen, dodajući da je svakoga dana sve bolja majka.

“Sada sam naviknuta na zvuk plača. Prvi put kada je zaplakala bila sam u panici i razmišljala šta da radimo i kako je svi oko nas čuju kako plače. Sada mnogo smirenije reagujem”, objasnila je ona.

Iako je njen suprug pjevač i kompozitor, čije pjesme slušaju širom svijeta, Džon Ledžend, prema njenim riječima nije najbolji kada su u pitanju uspavanke.

“Moram biti iskrena i reći da ako poslušate neke od njih, zaista nisu najbolje”, kaže uz smijeh manekenka.

“On zapravo ne zna kako se pjeva bebama”, dodaje ona, a zatim ističe da je Ledžend, koji je za svoje kompozicije nagrađen Gremijem i Oskarom, ipak sjajan otac.

“Džon radi više nego što treba, jer misli da je u suprotnom beskoristan, jer ne može da doji bebu i radi slične stvari koje može samo majka”, tvrdi manekenka.

“Zato se igra sa njom i tu je da je smiri. Voli da mijenja pelene, jer nikada ranije nije imao priliku da to radi pa su mu takve stvari nove i zanimljive, kao i meni”, kaže Tajgen.

Najveći problem sa Lunom Simon ima, kako kaže, kada god pokušavaju da naprave savršenu fotografiju.

“Kada god pokušavam da je slikam preplašena sam jer mislim da će mi telefon ispasti iz ruku i pasti na nju. Desi se i da moram da je podojim u momentu kada me šminkaju, pa i tada razmišljam da li će nešto od svih tih sitnih stvari pasti na nju”, rekla je manekenka.

Bonus video: