Suzan Sarandon: Seks je tajna mog izgleda

Morate da se brinete o sebi. Da biste ostali mladi i zdravi, treba da izbacite iz života toksične stvari i toksične ljude. Treba da se smijete i imate seks"
4 komentar(a)
Suzan Sarandon, Foto: Reuters
Suzan Sarandon, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.05.2016. 16:10h

Glumica Suzan Sarandon (69) otkrila je tajnu svog mladalačkog izgleda.

“Seks – odličan je za kožu”, objasnila je ona za magazin "You".

Glumica, koja će u oktobru napuniti 70 godina, kaže da joj je neko nedavno rekao da “liči na mlađu Suzan Sarandon” i dodaje da je tu mladolikost održala zahvaljujući zdravom načinu života.

Uz zaštitu od sunca, svakodnevno vježbanje i izbjegavanje cigareta, Sarandon smatra da je pozitivan odnos prema životu važan eliksir mladosti.

“Morate da se brinete o sebi. Da biste ostali mladi i zdravi, treba da izbacite iz života toksične stvari i toksične ljude. Treba da se smijete i imate seks – ako ste dovoljno srećni da ga dobijete – to su takođe važne stvari”, navela je ona, ističući da se ne plaši starenja.

“Nikad nisam mislila da ću izgubiti seksualnost, senzualnost, radoznalost i životnu snagu s godinama. Osećam se seksepilno kao nekada, i više. Više se sviđam sebi sada, jer imam više iskustva”, kaže ona.

Sarandon je kazala i da ne vidi ljepotu u plastičnoj hirurgiji.

“To je personifikacija straha. Potpuno je neprivlačno i pokazuje da osoba nije u skladu s onim što joj se prirodno događa”, zaključila je glumica.

Bonus video: