Kristen Stjuart: Ne želim da definišem svoju seksualnost

"To što je ne definišem je osnova svega što jesam. Ako to ne shvatate, onda nemam vremena za vas", kaže zvijezda koja je imala veze i sa ženama i sa muškarcima
89 pregleda 0 komentar(a)
Kristen Stjuart, Foto: Reuters
Kristen Stjuart, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.05.2016. 14:31h

Iako je izlazila i sa muškarcima i sa ženama, američka glumica Kristen Stjuart javno nije pričala o svojoj seksualnosti.

Zvijezda "Sumrak" filmske sage nedavno je raskinula vezu sa pjevačicom Soko, a prethodno je izlazila sa glumcem Robertom Patinsonom.

Sada je prvi put pričala otvoreno o svom ljubavnom životu za "Variety", ali nije željela da definiše svoju seksualnost.

"To što je ne definišem je osnova svega što jesam. Ako to ne shvatate, onda nemam vremena za vas. Ljudi me prihvataju i to je kul. Ne morate odmah da znate kako da definišete sebe. Nekada sam morala da imam odgovor na pitanje ko sam. Osjećala sam čudnu odgovornost, jer nisam željela da izgledam uplašena. Ali nikakav odgovor mi nije bio prikladan. Tako da sam rekla sebi da ne moram to da definišem”, kazala je ona.

Stjuart je istakla da ne krije svoju seksualnost, već da je generalno osoba koja voli da čuva svoju privatnost.

"Nekada kad sam izlazila sa nekim momkom, nikad nisam pričala o mojoj vezi. Isto je i sada. Ja ne krijem ništa. To mi je veoma bitno. Koliko god da želim da zaštitim sebe, ne radi se o skrivanju. Čim počneš da gradiš zidove oko sebe, više ne možeš da vidiš preko njih, počneš da se izoluješ na neiskren način. Sad sam definitivno pronašla komfor i nisam sama kriva za to, već su se stvari promjenile na prelijep način, a ja samo uživam u plodovima toga", objasnila je glumica.

Bonus video: