Predstavnici Crne Gore postigli odlične rezultate

Pored Crne Gore učestvovali: Mađarska, Rumunija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija.
0 komentar(a)
crnogorski frizeri, Foto: Privatna arhiva
crnogorski frizeri, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.05.2016. 17:14h

Predstavnici Crne Gore postigli su vanredne rezultate na Otvorenom prvenstvu Beograda za frizere koje je održano prošlog vikenda u glavnom gradu Srbije, saopštio je predsjednik upravnog odbora Saveza frizera Crne Gore Vesko Vlahović.

U prijatnom ambijentu hotela „Crown Plaza“ i domaćinskoj atmosferi održano je takmičenje na kojem su pored Crne Gore učestvovali: Mađarska, Rumunija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija.

U kategorijama muških školskih frizura 1. mjesto je pripalo Luki Bulatoviću, 3. mjesto Vidu Matoviću, a 6. mjesto Bojanu Joksimoviću. U kategorijama juniora 1. mjesto osvojio je Miloš Živković, 4. mjesto Marija Bulatović, dok je 6. mjesto osvojio Amel Brzać. U kategoriji seniora za muškarce 2. mjesto je osvojio Veljo Stevanović, 4. mjesto Miloš Živković dok je na 8. mjestu bio Samir Brzać. Prvo mjesto u kategoriji Full Fashion pripalo je Velju Stevanoviću, kao i 2. mjesto u kategoriji duga muška kosa.

U kategorijama ženske školske frizure 1. mjesto osvojila je Marija Bulatović. U kategoriji ženske frizure za juniore 1. mjesto je osvojila Jovana Milošević, 2. mjesto pripalo je Zorani Vukčević, 4. mjesto Milici Čukić, 5. mjesto Jeleni Joličić, a 8. mjesto Neveni Vukčević. U kategoriji svadbene frizure seniori 1. mjesto osvojila je Zorana Vukčević, dok je treće osvojila Milica Čukić. U kategoriji Trend Cut 2. mjesto osvojio je Miloš Korboski kao i 1. mjesto u kategoriji Full Fashion.

Eldin Krivošić, kao vice šampion svijeta dobio je ovacije kada se pojavio na proglašenju, a tom prilikom mu je uručen i prigodan poklon.

Kao žirori, našu zemlju su na ovom takmičenju predstavljali: Dragan Marović, Viktor Vukadinović, Danica Petrović, Isidora Radić, Rašid Brzać, Ivana Tatar. Komesar takmičenja za muškarce bio je Ivan Vukčević. Vođa ekipe je bio Suad Lukačević..

Čitavo takmičenje prošlo je u znaku vrhunskih frizura Zorane Vukčević, Velja Stevanovića i Miloša Korboskog.

"Posebnu zahvalnost dugujemo novom treneru reprezentacije Dragoljubu Andrejiću. Možemo zaključiti da su naši predstavnici postigli i premašili naša očekivanja i pokazali dominaciju u regionu. Vjerujemo da će marljivo nastaviti sa radom i sa zlatom se vratiti sa predstojećeg Evropskog prvenstva u Parizu", saopštio je Vlahović.

Bonus video: