Magični Majk uživo i u 3D verziji u Las Vegasu

Prema zvaničnom saopštenju, dame će morati da budu strpljive, jer je prvi nastup planiran za mart 2017. godine
137 pregleda 0 komentar(a)
Magični Majk, Foto: Www.themarysue.com
Magični Majk, Foto: Www.themarysue.com
Ažurirano: 08.05.2016. 17:32h

Lik kojeg glumac Čejning Tejtum tumači u filmu “Magic Mike” na zadovoljstvo obožavatelja koje pretežno čine žene, pojaviće se u živom nastupu u Las Vegasu, piše E online.

U svom prvom video obraćanju na Fejsbuku, Tejtum je otkrio novosti, ne krijući uzbuđenje, a prema njegovim riječima fanovi Magičnog Majka moći će konačno da ga vide uživo i u 3D verziji.

Glumac je kazao da će Hard Rock hotel i kazino u Las Vegasu postati dom Majka Lejna, inače stripera, koji će imati svoj nastup baziran na filmskoj priči, a pod nazivom “Magic Mike Live”.

Iako su se mnogi ponadali da će uživo vidjeti Tejtuma kako izvodi striptiz, kao što je činio i u filmu, on je objasnio da se u nastupe u Las Vegasu neće upuštati.

“Magični Majk je za mene uvijek bio specijalan i lični projekat i ovaj šou je prirodni nastavak toga, ali iako ja neću biti na sceni kao Majk, Magic Mike Live je moja vizija i u budućem periodu provešću puno vremena u Las Vegasu radeći na nečemu što će pružiti ženama ono što zaista žele”, kazao je glumac.

Prema zvaničnom saopštenju, dame će morati da budu strpljive, jer je prvi nastup planiran za mart 2017. godine.

Bonus video: