Pravi komad, baš kao tata

“Silas misli da je sve smiješno. Trenutno je u fazi kada su mu sve tjelesne funkcije smiješne”, otkrila je ponosna majka
89 pregleda 0 komentar(a)
Džastin Timberlejk, Foto: Www.usmagazine.com
Džastin Timberlejk, Foto: Www.usmagazine.com
Ažurirano: 08.05.2016. 15:07h

Glumica Džesika Bil i njen suprug, pjevač Džastin Timberlejk veoma rijetko sa medijima i obožavateljima dijele detalje iz privatnog života, pa je upravo zbog toga mnoge iznenadilo postavljanje slika njihovog jednogodišnjeg sina Silasa na društvenim mrežama.

“On je pravi komad, baš kao i njegov tata”, napisala je 34-godišnja glumica uz sliku na kojoj u naručju drži sina.

Bil je nakon toga gostovala i u Today šouu, gdje je potvrdila svoje riječi.

“Silas misli da je sve smiješno. Misli da je kijanje smiješno. Trenutno je u fazi kada su mu sve tjelesne funkcije smiješne”, otkrila je ona, dodajući da sa sinom često sluša muziku supruga, iako on još nije svjestan da mu je tata poznati muzičar.

“Nikada do sada ga nije vidio na sceni niti na televiziji, pa mislim da će, kada ga bude vidio spojiti tačkice i prepoznati njegov glas sljedeći put kada mu pustim neku Džastinovu pjesmu”, ispričala je glumica.

Kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti ove porodice, Bil kaže da vrijeme najčešće provode u dvorištu.

“Pravimo piknik na ćebetu u našem dvorištu, puštamo muziku, knjige su oko nas, on puzi kroz travu...”, rekla je ona, ističući da je veoma zadovoljna što ima svoju porodicu.

“To je veoma lijep osjećaj. Kao da si sam protiv cijelog svijeta, a možeš da radiš šta god poželiš”, tvrdi ona.

U slobodnom vremenu, glumica se posvećuje drugim bebama, pa sa kompanijom Tiny Rints i neprofitnom organizacijom Baby2Baby obezbjeđuje pelene, odjeću i druge osnovne stvari za djecu iz siromašnih porodica.

“To zaista mijenja stvari, jer ja sada imam svoje iskustvo i znam kako je teško imati dijete. Znam koliko nam dnevno treba pelena, koliko maramica potrošimo, koliko jede i koliko spremim hrane koju on na kraju ne pojede. Tako da se moja perspektiva promijenila značajno”, priznala je ona.

U međuvremenu, Bil ima vremena i za karijeru, a nedavno je na Tribeca Film festivalu promovisala dramu “The Devil and the Deep Blue See”.

Bonus video: