Prinsovo bogatsvo procjenjeno na oko 800 miliona dolara

Prema navodima pojedinih advokata koji zastupaju slavne ličnosti, Prinsu je vjerovatno ukazano u nekom trenutku njegovog života da sastavi testament
3 komentar(a)
Tika Nelson i Prins, Foto: Twitter
Tika Nelson i Prins, Foto: Twitter
Ažurirano: 23.04.2016. 18:14h

Bogatstvo američkog muzičara Prinsa koji je u četvrtak iznenada preminuo u svojoj rezidenciji u Mineapolisu, procjenjeno je na najmanje 800 miliona dolara i ukoliko umjetnik nije ostavio testament to bogatstvo bi mogla da naslijedi njegova sestra, prenjeli su danas lokalni mediji u SAD.

Američki sajt TMZ koji je prvi prenio vijest o Prinsovoj smrti, naveo je da ukoliko Prins nije napisao testament, njegovo bogatstvo nasljeđuje njegov krvno najbliskiji član porodice u skladu sa zakonima američke savezne države Minesota.

"Pošto 57-godišnji Princ nije bio u braku, nema djecu a njegovi roditelji su preminuli, bogatstvo bi mogla da naslijedi njegova sestra Tika Nelson", naveli su mediji dodajući da je Prinsova sestra nekada bila narkoman i prostitutka, koja se posljednjih godina ponovo zbližila s bratom.

Prema navodima pojedinih advokata koji zastupaju slavne ličnosti, Prinsu je vjerovatno ukazano u nekom trenutku njegovog života da sastavi testament.

"Prins je posjedovao nevjerovatnu inteligenciju i pravno je bio odlično zastupljen. Pretpostavlja se da mu je neko u nekom trenutku sugerisao da je vrijeme da sastavi testament", naveli su advokati.

Lokalna štampa je prenjela da je Prinsovo bogatstvo procjenjeno na približno 300 miliona dolara bez zarade od muzičkih ostvarenja koji bi mogla da iznose dodatnih 500 miliona dolara.

Bonus video: