DOBRA DJELA

Ova djevojčica obožava radnika čistoće i poklonila mu je kolač, a on je ispunio njen san

Djevojčicina mama je napisala na Facebooku kako je njeno srce puno svakog četvrtka, dok posmatra radost male Bruklin zbog Delvarovog dolaska
53 pregleda 3 komentar(a)
10.02.2019. 17:43h

Kada Delvar, radnik čistoće u Blumingtonu, u državi Ilinois, zatrubi i mahne osmjehujući se, trogodišnja Bruklin skače od sreće.

Ova djevojčica je veliki Delvarov obožavalac, da je nedavno radnika čistoće dočekala sa kolačem, jer - bio je njegov rođendan. 

Djevojčicina mama je napisala na Facebooku kako je njeno srce puno svakog četvrtka, dok posmatra radost male Bruklin zbog Delvarovog dolaska.

Ali, ova priča ne završava ovdje - nakon što je dobio poklon od svoje male obožavateljke, Delvar je već narednog četvrtka ispred njene kuće stigao sa iznenađenjem. Djevojčici je donio Elsin čarobni svijet!

"Kad je došao do naše kuće, izvukao je nevjerovatan poklon za Bruklin. Rekao je da je malo istraživao i da je saznao kako Bruklin obožava Frozen svijet. Njegova supruga je potom napravila ovaj sjajan paket za moju kćerku - nevjerovatan paket svega u znaku Else. To je ispunjenje sna svake djevojčice", napisala je mama od Bruklin.

Galerija