UDARNA VIJEST U KINI

Novi nivo bahaćenja: Kineski tajkun ide u šoping sa robotima "robovima"

Cungova epska šetnja je udarna vijest u Kini, ali je i oštro i kritikovana od strane nekih medija koji su ga nazali "Tu Hao"- termin koji se u Kini koristi da se opiše čovjek koji se hvali svojim bogatstvom
5 komentar(a)
Kineski tajkun, Foto: Screenshot (YouTube)
Kineski tajkun, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 21.04.2016. 11:55h

Vang Ši Cung fotografisan je tokom svoje posjete tržnom centru 15. aprila, a ono što je privuklo pažnju jeste da prilikom njegove kupovine imao je pomagače, odnosno robote koji su ga pratili u stopu. Jedan je nosio kese, drugi njegov kaput i vodu a sve to na veliko iznenađenje posmatrača.

Cungova epska šetnja je udarna vijest u Kini, ali je i oštro i kritikovana od strane nekih medija koji su ga nazali "Tu Hao"- termin koji se u Kini koristi da se opiše čovjek koji se hvali svojim bogatstvom.

Međutim Cung je bio i više nego zadovoljan skrenutom pažnjom, pa je svoje "djevojke" sledećeg dana poveo u šetnju Vanda parkom, kako bi ih "upoznao" sa džinovskom statuom Optimus Prajma iz Transformersa.

Međutim nisu bili svi oduševljeni njegovim prikazivanjem bogastva.

Jedan od korisnika Facebook-a Han In Tan na svom profilu je napisao "Bože moj! Šeta sa "robotima služavkama"? Zašto je to uopšte bitno? Najgore od svega je što mu roboti nose pešir i vodu. Nije valjda retardiran?".

"Mi obični ljudi ne možemo kupiti ni jednu nogu od robota. To samo pokazuje Cungovo bahato ponašanje" zaključili su na kineskom sajtu Toutiai.com, koji je prvi objavio ovu vijest.

Preporučujemo za Vas