Izvinili se zbog falsifikovanja dokumenata pasa

Mnogi tvrde da je njihovo obraćanje u videu koje je objavilo Ministarstvo za poljoprivredu izrežirano, odnosno da djeluje kao da su prisiljeni da ga snime.
1 komentar(a)
Džoni Dep, Amber Herd, Foto: Shutterstock
Džoni Dep, Amber Herd, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.04.2016. 16:17h

Zvijezda filma “The Magic Mike XXL” Amberd Herd, proglašena je krivom u ponedjeljak, na sudu u Australiji, zbog falsifikovanja dokumenata njenih pasa, Pistola i Bua, što je otkriveno prilikom ulaska u tu zemlju.

Zbog toga je, sa svojim momkom, glumcem Džonijem Depom, koji joj je tada pravio društvo,snimila video u kojem se izvinjava zbog toga što je uradila, ali ju je veliki broj korisnika društvenih mreža ismijao.

“Australija je predivno ostrvo, sa bogatstvom jedinstvenih biljaka, životinja i ljudi”, poručila je Herd, dok Dep dodaje da se upravo zbog toga, ta zemlja mora zaštititi.

Glumica potom objašnjava da u Australiji nema bolesti i zaraza kao u ostatku svijeta zahvaljujući snažnim zakonima o biološkoj bezbijednosti, te da shvataju da su pogriješili što su svoje ljubimce nezakonito unijeli u zemlju, kao i da im je zbog toga žao.

“Prijavite sve što imate kada ulazite u Australiju”, poručio je na kraju popularni glumac, kojeg su kao i Herd ismijali nakon ovoga.

Naime, mnogi tvrde da je njihovo obraćanje u videu koje je objavilo Ministarstvo za poljoprivredu izrežirano, odnosno da djeluje kao da su prisiljeni da ga snime.

Par je optužen i da je snimio video poruku, jer je to dio nagodbe za smanjenje kazne, a fanovi Depa našalili su se kako mu je ovo “najgora uloga ikada”.

Depu i Herd prijetila je kazna od deset godina zatvora i plaćanja stotinu hiljada dolara, ali je glumica ipak prošla sa uslovnom na godinu dana, pa ne smije u Australiji počiniti ni jedan prekršaj do 18. maja.

Bonus video: