Treći prsten, pa onda vjeridba

“Shvatila sam da bez obzira na to koliko je moj život sjajan, nikada neću impresionirati druge”
172 pregleda 1 komentar(a)
Niki Minaž, Foto: Celebrityhive.com
Niki Minaž, Foto: Celebrityhive.com
Ažurirano: 10.04.2016. 12:34h

Nakon spekulisanja medija, reperka Niki Minaž odlučila je da progovori na temu “vjereničkog prstena”, pa je u televizijskoj emisiji objasnila značenje dijamantskog prstena koji u posljednje vrijeme nosi na ruci i dodala da u skorijoj budućnosti neće obući vjenčanicu.

“Prije svega, to nije vjerenički prsten”, bila je izričita 33-godišnja reperka.

“Imam dva prstena od momka kojem se dopadam... Kada mi je poklonio drugi, rekao je da ukoliko dobijem i treći on će značiti vjeridbu”, pojasnila je Minaž.

Ova reperka, koja već neko vrijeme izlazi sa kolegom Mikom Milom, kazala je da je njihova veza još uvijek u početnoj fazi, pa zbog toga nije sigurna kakvo je njeno mišljenje po pitanju vjenčanja.

“Ne znam. Još upoznajemo jedno drugo. Zapravo, ja ne želim ni da kažem da sam u vezi”, tvrdi vlasnica singla “Feelin' Myself”.

“Mislim da kada drugi ljudi čuju da sam u vezi, postaju veoma zlobni”, dodala je Minaž, koja je prvi put u javnosti otkrila da je u vezi sa Mikom Milom 2010. godine.

“Znate, ja nisam govorila da sam u vezi čak i kada sam bila sa istim momkom dvanaest godina. Sada kada pomislim na to, radije bih da javno govorim da sam sama”, priča reperka, koja je primila negativne komentare od fanova, koji su se pitali zašto njen momak nije okačio na društvenim mrežama sliku poklona koji je dobio od nje za Dan zaljubljenih.

“U međuvremenu mi smo bili u krevetu cijelog dana, tog 14. februara... A onda sam, na kraju dana dobila tri nevjerovatna poklona”, pohvalila se ona.

“Shvatila sam da bez obzira na to koliko je moj život sjajan, nikada neću impresionirati druge ljude. Jednostavno treba da radiš to što radiš i što tebe lično čini srećnim”, poručila je Minaž, koja je upravo zbog zlih komentara odlučila da izgovara riječi kao što su “vjeridba” i “vjerenički prsten”.

“Kao što sam rekla, tek kada dobijem treći prsten biću vjerena. Mil me ipak često zove u šali vjerenicom, ali ja ga svaki put opomenem da to ne čini”, kazala je reperka, koja je od 2000. do 2014. godine sa prekidima izlazila sa Safarijem Samjuelsom, a šuškalo se i da se zabavljala sa Lil Vejnom i Obrije Grejemom.

Bonus video: