Fokusirana na planiranje porodice

Džekson i biznismen iz Katara vjenčali su se 2012. godine na privatnoj ceremoniji
0 komentar(a)
Dženet Džekson, Foto: Usatoday.com
Dženet Džekson, Foto: Usatoday.com
Ažurirano: 10.04.2016. 11:55h

Pjevačica Dženet Džekson (49) pokrenula je spekulacije da očekuje bebu, nakon što je odlučila da odloži svoju “Unbreakable” turneju. Ona je na svom Tviter nalogu objavila video u kojem je najavila otkazivanje drugog dijela turneje, jer njen suprug Visam Al Mana (41) i ona žele da se fokusiraju na “planiranje porodice”.

“Trenutno smo pred drugim dijelom turneje, ali je došlo do iznenadnih promjena. Mislila sam da je bitno da vi prvi saznate, moj suprug i ja planiramo porodicu. Zbog toga ću morati da odložim turneju”, kazala je 49-godišnja Džekson.

“Molim vas da razumijete koliko je važno ovo što činim sada. Moram da se odmaram i to su naređenja doktora. Nisam vas zaboravila. Sa turnejom ću nastaviti čim budem u mogućnosti”, obećala je pjevačica.

“Unbreakable” turneja počela je prošle godine koncertom u Vankuveru i to nakon četiri godine pjevačicine pauze. Jedan dio nastupa i tada je odložila zbog iznenadne potrebe za operacijom, a kada su mediji proširili vijest da ima tumor, ona se javila i demantovala te navode.

Džekson i biznismen iz Katara, vjenčali su se 2012. godine na privatnoj ceremoniji kojoj je prisustvovao mali broj ljudi.

Bonus video: