Glumica Dru Barimor se razvodi treći put

Barimor je 1994. nekoliko nedjelja bila u braku sa Džeremijem Tomasom, a 2001. se udala za komičara Toma Grina koji je par mjeseci nakon vjenčanja zatražio razvod
103 pregleda 1 komentar(a)
Dru Barimor, Foto: WIKIFEET.COM
Dru Barimor, Foto: WIKIFEET.COM
Ažurirano: 05.04.2016. 09:43h

Popularna američka glumica Dru Barimor potvrdila je šuškanja da se razvodi . Ona i njen suprug Vil Kopelman u zajedničkoj izjavi su naveli da će ostati bliski zbog djece, trogodišnje Olive i jednogodišnje Frenki. “Naša porodica se pravno rastaje, ali mi ne smatramo da zbog toga nećemo više biti porodica. Djeca su centar našeg svijeta i radujemo se budućnosti u kojoj će nam one biti prioritet”, stoji u izjavi Barimor (41) i Kopelmana. Par koji se vjenčao 2012, donedavno je o svom braku govorio samo u superlativima.

Za glumicu je to bio treći, najduži brak. Barimor je 1994. nekoliko nedjelja bila u braku sa Džeremijem Tomasom, a 2001. se udala za komičara Toma Grina koji je par mjeseci nakon vjenčanja zatražio razvod.

Dru je posljednjih godina glumačku karijeru ostavila po strani i posvetila se produciranju, napisala je drugu knjigu “Wildflower” i otvorila vinariju Barimor, čije je novo roze vino predstavila prije par dana i sa osmijehom na licu stala pred kamere uprkos razvodu.

Bonus video: