Šta znači "samo" voljeti životinje i imati stvarno svog ljubimca?

Kako to izgleda kad volite životinje, ali nemate ljubimca, a kako je to kad imate psa, pokušao je da kroz ilustracije dočara Keli Endžel
3 komentar(a)
Keli Endžel, Foto: Anythingcomic.com
Keli Endžel, Foto: Anythingcomic.com
Ažurirano: 31.03.2016. 08:59h

OK kažete da volite životinje? Uživate u video snimcima slatkih kučića na YouTube servisu i nakon toga zaspite u velikom, udobnom krevetu?

Vjerujete li da je jednako voljeti ih i imati ljubimca i brinuti o njemu?

Osobe koje imaju ljubimca možda nemaju toliko vremena da gledaju slatke video zapise, a imaju i manje prostora u krevetu - jer možda taj krevet dijele sa svojim psom. A samo oni koji imaju ljubimca znaju kako izgleda boriti se za svoju polovinu kreveta sa psima.

Kako to izgleda kad volite životinje, ali nemate ljubimca, a kako je to kad imate psa, pokušao je da kroz ilustracije dočara Keli Endžel.

Ako volite pse, a nemate svog ljubimca, možete da planirate godišnji odmor kako želite. Imati ljubimca znači i da ćete možda provesti sate tražeći na internetu mjesto gdje je prisustvo vašeg psa prihvatljivo. To nije nimalo lako...

Kad nemate psa, gledanje filmova vas ostavlja u suzama. Ako takav film gledate sa psom, imate potrebu da zaštitite ljubimca srceparajućih scena.

Kad nemate psa, možete se do mile volje fotografisati sami. Oni koji imaju pse ipak radije sa drugima podijele fotografije sa kojima su sa svojim ljubimcima.

Lako je pomaziti tuđeg psa na ulici i nastaviti svojim putem. Imati ljubimca znači i brigu o njemu - posjete veterinaru, duge šetnje tokom kojih srijećete druge vlasnike i raspitujete se o njihovim psima - kako se zovu, kad su rođeni, kojeg su pola... Želite da znate apsolutno sve detalje!

Kad nemate ljubimca, tada možete da spavate mirno, ništa ne prekida vaš san. Ako imate psa, to znači da ćete često ustajati rano - sviđalo vam se to ili ne.

Kad nemate ljubimca, onda je cio krevet vaš. Ljubimac znači i "guranje" za svoju polovinu kreveta.

Bonus video: