Od takmičenja za Miss BumBum do "istjerivanja sila zla"

U svojoj autobiografiji priznala je da je bila i elitna prostitutka koja je naplaćivala 7 hiljada funti po satu, a u jednom je danu znala spavati i sa sedam muškaraca
1 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2016. 11:57h

Prije dvije godine šetala je u toplesu za vrijeme prvenstva u fudbalu, imala brojna golišava pojavljivanja u javnosti a u određenim trenucima povezivali su je i sa Kristijanom Ronaldom.

Ali dvije godine kasnije pojavila se na okupljanju pred ženskim zatvorom, a rijetko ko ju je mogao prepoznati.

Andresa Urač bivši je brazislki model, a učestvovala je i u takmičenju za Miss BumBum. Mnogima je poznata po svojim skandalima a danas se okrenula duhovnoj obnovi, istjerivivanju sila zla a jedana od velikih želja joj je da postane misionarka u Africi.

Naime, preokret u njenom životu desio se kada je zbog implanta koji je doslovno počeo trunuo završila u komi, piše Dejli Meil. Kada se probudila saopštila je da je spoznala Boga, i da su uzrok njene želje za slavom zli demoni kojima je bila opsjednuta, pa se i sama okrenula njihovom istjerivanju iz drugih ljudi.

U svojoj autobiografiji priznala je da je bila i elitna prostitutka koja je naplaćivala 7 hiljada funti po satu, a u jednom je danu znala spavati i sa sedam muškaraca. Nego, sve je to prestalo kada joj je tijelo počelo otkazivati.

Nakon susreta s Bogom, okrenula se hrišćanstvu i očistila svoje profile na društvenim mrežama od bilo kakvih seksi fotografija.

Galerija

Bonus video: