Moraš biti nindža da bi se tajno vjenčao

“Nismo željeli da se na sopstvenom vjenčanju nadvikujemo i vrištimo zavjete jedno drugom”, ispričao je Kučer
164 pregleda 0 komentar(a)
Ešton Kučer, Mila Kunis, Foto: Celebritymafia.com
Ešton Kučer, Mila Kunis, Foto: Celebritymafia.com
Ažurirano: 06.03.2016. 13:57h

Glumac Ešton Kučer osvrnuo se na slavu koja je njemu i njegovoj supruzi Mili Kunis otežala organizovanje tajnog vjenčanja, pa je u emisiji Elen Dedženeris kazao da su im za taj poduhvat bile potrebne “vještine nindži”.

“Zaista nismo željeli da nam naše vjenčanje ometaju helikopteri. To je bila opravdana zabrinutost. Da bih izbjegao sve to, na društvenim mrežama postavljao sam slike potpuno različitih i udaljenih lokacija. Nismo željeli da se na sopstvenom vjenčanju nadvikujemo i vrištimo zavjete jedno drugom”, ispričao je on.

“Zamislio sam u mojoj glavi kako jedno od nas govori 'Zauvijek', a drugo pita 'Jesi li to rekao nikad?'”, našalio se glumac.

“Nismo željeli da nam se sve to događa, pa smo išli ispod radara”, dodao je Kučer, koji je sa svojom suprugom Milom Kunis dao sve od sebe da od paparaca zaštiti i 18 mjeseci staru ćerku, Vajat Kučer. Ipak, on je u emisiji otkrio nekoliko novih detalja vezanih za njegovu djevojčicu.

“Ona voli da igra i veoma uživa u tome. Ako počnem da joj pjevam 'The Wheels on the Bus Go Round and Round,' potpuno se izgubi. To je njena stvar”, kazao je glumac.

“Veoma voli i točkove i sve što se okreće. Kada odemo na igralište, ona se popne na vrtešku i kada počne da se okreće potpuno je uzbuđena”, otkrio je ponosni otac.

Kučer je dodao i da njegova ćerka ima neke karakteristike superjunaka Dardevila, te da je opasna za samu sebe.

“Nekoliko puta dnevno pokušava da ubije samu sebe. Prosto ne shvata šta je ivica i da je opasno za nju da padne. Stalno skače sa stvari. Još ih ne razumije”, istakao je on.

“Mislio sam da se djeca rađaju sa instinktom koji ih štiti u blizini vatre i kada su na visini, ali to nije tačno”, zaključio je glumac.

Bonus video: