Mini serija inspirisana Bouvijevim albumom

"Zbog okolnosti koje su se dogodile u međuvremenu, ovaj projekat je dobio novo značenje za sve nas - glumce i ostatak ekipe. Srećni smo što možemo da Dejvidovim obožavateljima donesemo još jedan kreativni rad u vrijeme kad je njegova muzika i umjetnost u fokusu”, kazao je producent Lorens Prejer
0 komentar(a)
Dejvid Bouvi (Novina), Foto: Jimmy King
Dejvid Bouvi (Novina), Foto: Jimmy King
Ažurirano: 24.02.2016. 19:37h

Svijet nije ni znao da se Dejvid Bouvi bori sa rakom, dok je on spremao oproštajni album objavljen dva dana pred njegovu smrt 8. januara, a sada stiže još jedno iznenađenje od kultnog muzičara.

Sjutra će na Instagramu će početi prikazivanje originalne mini serije inspirisane njegovim posljednjim albumom "Blackstar".

Šesnaest epizoda, objedinjeno pod nazivom "Unbound”, prikazivaće se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom.

Serija donosi “vizuelnu interpretaciju” Bouvijevog albuma, a u njoj igraju osnivač magazina Rookie Tavi Gevinson i Patriša Klarkson, poznata po ulozi u seriji “Šest stopa pod zemljom”.

Autori serije su Kerolin Sesilija i Niki Bordž, a Bouvijev studio ima je prošle jeseni dao dozvolu da koriste njegov posljednji album “bez ikakvih uslova i ograničenja”.

"Zbog okolnosti koje su se dogodile u međuvremenu, ovaj projekat je dobio novo značenje za sve nas - glumce i ostatak ekipe. Srećni smo što možemo da Dejvidovim obožavateljima donesemo još jedan kreativni rad u vrijeme kad je njegova muzika i umjetnost u fokusu”, kazao je producent Lorens Prejer, dodajući da će serija publiku povesti na putovanje inspirisano muzikom, tekstom i artworkom albuma.

Bonus video: